I den här bloggen pekar jag "fuck you" om jag har lust med det

Låtsas som att jag aldrig varit borta från bloggen och hoppar in med ett nytt och spralligt inlägg trots att jag är trött och har någon slags icke-lust att blogga. Vad gör man egentligen? 

Hallådär allihopa! Idag har jag lekt allmänt cool i skolan med mina blingade brills (det var faktiskt sol på morgonen, så kände mig inte så mongo när jag gick runt med de) och grejat med effekter på camen! 

Tänkte slänga upp några bilder på ett par skor min söta mamma tog med sig hem till mig i förra veckan (ett par skor bara sådär?! Inte fel, inte fel alls). Mamma köpte sig själv ett par svarta, men jag föredrog faktiskt de bruna bättre eftersom pälsen smälte in mycket bättre med färgen tbh, och jag som alltid ska va så svart?! Det var ju himla knasigt. Men jag bara känner hur det kryper i mig för att jag vill köpa nytt, har ju fasen ingenting att klä mig i här hemma. Näst intill allt är för smått, eller fult, eller allmänt tråkigt. Blä. New stuff, please.

Så tyckte jag absolut att man skulle ha pälsmössa till, eftersom att det var päls nere på skorna, annars skulle det ju inte gå för sig.. Färgerna matchade ju typ perfekt så det var ju inte alls fel. (MEN VARFÖR ÄR MINA FÖTTER SÅ STORA FÖR? eller ser stora ut på bilderna iallafall. Äsch, jag står stadigt på jorden.) Gillar resemonopolet som ligger i bakgrunden! Det skulle in i "garderoben" bakom mig, där alla andra spel och en massa övrigt skräp ligger och dräller. Plus en massa skor. En MASSAAAAAA skor. 

Jag har förövrigt börjat städa på mitt rum plus i garderoben, bara för att nämna det i förbifarten. Blir nog inte klar denna veckan, men vi får väl hoppas på nästa. Då blir det "bloppis"! Och sedan om jag fått ihop lite pengar så är det äntligen dags för lite ny shopping till mig, längtar så. Wie. Ska förresten ut till överby med torius på fredag om det blir som det är tänkt, så kan väl kika lite då med. 



Kommentarer


Postat av: My Vestlund

FINT!

2012-01-29 @ 11:55:19
URL: http://myvestlund.se
Postat av: marcheline

snyggt!:)

2012-02-01 @ 12:17:10
URL: http://xomarcheline.blogg.se/
Postat av: Natalie - Country music fan

Vilken läcker blogg du har! :)

Jättefin design för övrigt!



Ta hand om dig, kram!

2012-02-02 @ 00:20:13
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

2012-02-04 @ 00:31:48
URL: http://adaras.se
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Älskar dina brills!! Var har du köpt dem? :D

Måste oxå städa min garderob^^ då blir det bloppis här också :)



- hihi ja visst är de snygga! :D

2012-02-04 @ 02:48:26
URL: http://adaras.se
Postat av: QUI - annorlunda namn men minst lika mänsklig som övriga

snyggt collage med fin fina kläder! :d

2012-02-05 @ 23:19:01
URL: http://ngo.webblogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig!

Mailadress:

Blogg/tumblr:

Kommentar:

Trackback