Sometimes you just want to hide from the world


Bild tagen igår under medialektionen. Ser alltid så sur eller liknande ut på bild, dessutom är mitt face alldeles smooshat. Nom. 

Vi fick i uppgift att ta ett antal bilder, som vi sedan skulle göra om till antingen Polaroid eller Instagram - bild, lite effekter och ramar och gojs som vi skulle fixa till i Photoshop. Det var verkligen askul, speciellt eftersom jag så gärna själv skulle vilja ha en polaroid kamera! Så ser verkligen fram emot nästa fotolektion (måndag, tisdag eller onsdag nästa vecka). Dock hann jag bara göra en bild, och den är endast sparad i photoshop format (har inte photoshop på min bärbara så kan inte ta fram den och visa heller) så det får jag väl göra senare. Men kan visa bilderna jag tog iallafall, utan redigering och mojs.



Min asfräsiga jacka från H&M på sista bilden - big loooove.

Dagen har känts lite som rubriken, så tyckte den passade både första bilden och dagen i övrigt. Morgonen började med regn. En hel del regn. Jag gick till skolan med David, och det tar oftast 40 min att gå för bor rätt långt bort från skolan men idag var det ett sånt där himla mysigt spöregn som bara stoppade upp en mer. När jag kom fram var hela min gröna fina vinterjacka genomblöt och tung, väskan var blöt, mina leggings, allting var kaos helt enkelt. Fast mest synd var det väl kanske om David, för han hade jeans på sig och blöta jeans torkar inte direkt mot benen som leggings gör iallafall.. Så att gå runt med blöta jeans hela dagen kan ju inte varit särskilt skönt. Stackars bebu. När vi kom fram till skolan fick jag världens skrattattack, för jag tyckte bara allting var så sjukt komiskt och fult på samma gång. Jag menar, paraplyt gick inte ens att ha uppe för det blåste för mycket. Och cykla hade heller inte gått, för då hade man inte sett vart man åkt och hade kunnat hamna precis vart som helst.
Jarå, trevligt. Nu ska jag försöka få igång mitt redovisningsarbete, som jag helst av allt vill göra klart imorgon och inte idag, för kommer ändå inte kunna redovisa imorgon. Jag får ju panik på riktigt. Ångest. Lip. Blä.

Kommentarer


Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

Ny tävling på gång i bloggen + många fler, var gärna med o tävla :D Kram!

2012-01-12 @ 19:14:01
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Linda ♥

härliga bilder:D

2012-01-13 @ 13:47:20
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Vad fina bilder :D inspiration! <3 Hoppas redovisningen går bra <3



- Tråkigt att den åkte i golvet, men hoppas du kan få tag i en bättre mobil :D Jag ska sälja min Iphone 3gs i helgen på bloggen ^^

2012-01-13 @ 16:06:31
URL: http://adaras.se
Postat av: Emelie

är du sjuk? Tänkte på att du inte va i skolan :)

2012-01-13 @ 20:23:18
URL: http://berntssonemelie.blogg.se/
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

fina ringar :D

2012-01-14 @ 14:43:52
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: julia

Tack, eller hur! jag älskar dom :D

2012-01-15 @ 09:03:22
URL: http://anoutsider.blogg.se/
Postat av: catarina

sv. hehe samma här faktiskt. de andra halsbanden är från asos/ebay!

2012-01-15 @ 17:06:27
URL: http://dailydoseofimagery.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig!

Mailadress:

Blogg/tumblr:

Kommentar:

Trackback