Summer memories from the past

Uääähh. Är så sjukt trött och seg, att första skoldagen kan ta ut en så... ska nog lägga mig och läsa eller titta på film en stund snart, får göra "läxorna" och allt sånt skräp imorgon istället. Bilderna nedan är från juni 2010, jag var på Liseberg med min fina vän Nicole, första gången vi träffades i verkligheten efter många års kontakt över internet + telefon! Känns förresten som att jag var rejält mycket smalare på den tiden..? Hur höll jag mig så egentligen.. Fast hårfärgen var väl inte min bästa direkt heller. Och jag borde som sagt hålla mig bakom kameran, inte framför. Kolla bara minerna jag gör. *yadayadayada klagaklagaklaga* Nicole är fin som alltid! 

Åh dumma facebook kvalité och upplösning, ursäkta de olika stora bilderna, men jag orkar verkligen INTE fixa det nu.

Nicole kom även hit i somras och spenderade några dagar hemma hos mig, vi hängde med Max och David m.m, kollade butiker i Göteborg, åkte till stranden och grillade korv, tittade på film och käkade oss feta på chips, cyklade till Junkyard där Nicole fick köpt sig en sweet n sour tröja, passar henne fett bra och vi hade det jävligt fint! Denna sommaren blir det jag som tar tåget till Malmö för att spendera tid hos henne, och jag bara längtar så!
Saknar dig bästa Nicole, denna sommaren kommer bli fantastisk!

Kommentarer


Postat av: nicolebica

OHHHH bästaste du! Jag saknar dig med. Sådär överdrivet mycket! Längtar som bara den till denna sommaren, vi kommer ha så otroligt kul som vi haft de andra gångerna vi träffats! Guldvärd är du, jag har tur som hittat dig hihi ;ddd pusssssss <3 & I can't wait!

2012-01-10 @ 21:03:52
URL: http://nnicolebbica.blogg.se/
Postat av: IDA - Stockholms största skönhetsblogg

sv: Nej usch.. Jag blir så ledsen och irriterad på dom för att du inte får din vinst :(

2012-01-10 @ 21:46:14
URL: http://FLAVOURED.se
Postat av: IDA - Stockholms största skönhetsblogg

sv: Nej tyvärr inte :(. Det enda jag har är deras mail. Jag vet inte någonting om adress till huvudkontor, hemsida eller nåt eftersom att de är dom som kontaktat mig :(. De sa att de arbetar/sponsrat flera STORA bloggares tävlingar.. Men ja, usch :( förlåt! Hade jag råd hade jag köpt den till dig!

2012-01-10 @ 22:01:04
URL: http://FLAVOURED.se
Postat av: Solin

Fin bild :)♥ är allt bra? :)♥

2012-01-11 @ 15:25:06
URL: http://solinjamil.blogg.se/
Postat av: EMMAS!- alltid tävlingar

sv: Nice :D



var gärna med i min nya tävling :D (tryck f5 om du inte ser) kram :)

2012-01-11 @ 21:27:29
URL: http://eemma.se
Postat av: Tilda - Smilinggirls!

fina bilder!

2012-01-16 @ 18:01:32
URL: http://smilinggirls.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig!

Mailadress:

Blogg/tumblr:

Kommentar:

Trackback