Godnatt världen

Trött, orkar knappt skriva nåt (har väl inte hänt nåt speciellt kul heller så), men har vart i skolan som vanligt blablabla inget speciellt lalala, uppdaterar när jag har ooork nästa gång.
Egentligen har jag massa kul bilder och grejer jag skulle kunna lägga upp, men orken finns inte där just nu. Så kan det va.

Missemurr-kurr-bus

SÖT FILUR ♥ frågan är vad hon ska heta? Kurri, Tiger, Mimi, Siri, Muffin eller något annat? Kurri och Tiger är de namnen som känns mest lockande just nu. Sååååå bruna ögon, inte ens på bilderna syns det särskilt bra. Hon är verkligen bland det sötaste som finns.

Har alla kattungar exakt lika mycket spring i benen som denna tjejen? 
Svårt att få bild på henne, men lyckades väl hyfsat på bilderna innan.

ÅÅH SÅ GOTT MED TACOS ♥

Tycker rubriken säger allt. Nu ska jag fortsätta spela Angry birds på chrome, leka med missarna och senare glo film/käka chips/hata mig själv för att jag äter chipsen och blir tjock. Imorgon är det skola, usch.

We Are the Superlative Conspiracy

Åhå, idag har det hänt grejer. Vart på junkfest, jag var helt pepp inför det och tänkte att det skulle bli askul iår (förra året regnade och haglade det massvis men förövrigt var det en bra dag), men tyckte faktiskt det var rätt tråkigt. Dött, lite halvtråkiga tävlingar, och allting var egentligen samma som vanligt. Dessutom kändes det mindre än vanligt ytmässigt, och det var mest massa småglin där som ville ha gratisgrejer. Så tröttnade ganska fort så stack hem efter ett tag. Men innan det hann jag iallafall vinna 3 tröjor - alla med samma wesc logo:
En gul med grönt tryck, och två stycken vita med svart. Dock var de två vita likadana, men kan säkert få användning för de båda. Vad tycker ni jag annars ska göra med den ena? De var rätt små också för den delen (M på de vita) jag hade föredratt JÄTTEESTORA tröjor som man hade kunnat mysa runt i, men man får väl ta vad man får. 

Som ni kanske redan vet har jag en katt som heter Tussen, men igår fick vi hem en liten kattunge som ska bo hos oss i framtiden. Vi vet inte vad vi ska kalla henne än, men kommer kanske bli Siri. Några namn jag funderade på i början var Tiger eller Tigris. Men som sagt, vet inte än. Men söt, det är hon så det räcker och blir över! Dessutom är hon sprallig som sjutton, hon sitter aldrig still. Men igår på kvällen så måste hon blivit väldigt trött, för hon somnade nästan direkt i min säng, vilket även gjorde mig trött.. 

Mer bättre bilder kommer senare, detta är bara sneak peak! ♥

I can't hold back, my hands won't let me

En låt som jag konstant har på hjärnan nuförtiden. ♥

Blev helt plötsligt enormt sugen på jordgubbar?! Lite sådär lagom random. Men riktigt färska mogna jordgubbar doppade i socker, eller tillsammans med vaniljglass. Mmh. Får mig att sakna sommaren. ♥

Fick ta hem mina foton idag, så funderar på vart jag ska göra av dem, ifall jag ska sätta upp dem på väggen där jag just nu har några egenritade bilder + diverse plansher eller vad som händer..

Som sagt hade var och en av bilderna ett specifikt tema som man skulle utgå från, och fick 15 minuter per tema.
Nu har jag bara tatt snabba bilder med min gamla digitalkamera för känns lite överdrivet att släpa fram systemkameran för detta. Dessutom tog jag en bild på hur jag såg ut imorses, även den med digitalkameran, men det får väl funka? 
Fick önskan om att jag borde lägga upp mer "outfit-bilder" på mig själv, och även fast jag egentligen ogillar det och hur jag ser ut, så måste man väl som bloggare kunna lägga ut bilder. Kläderna är ju iallafall snygga, det är väl det som är huvudsaken?! 

Nu hade jag tänkt dra och ta ett bad, koppla av lite inför morgondagens skola, och faktiskt försöka komma i säng i tid för en gångs skull. Ciao. ♥

Random favs of mine


Lita Taupe Jeffrey Campbell
Distress Red Leather Jeffrey Campbell
Lita White Fur Jeffrey Campbell


Faketattoos.se - Citty Star & Ankare








Ph: google, tumblr m.m på dem jag inte skrivit ut på.

I liekk photoshop

ÅÅHH IDAG HAR VI FOTAT! FOTAT MASSOR, OCH SEDAN LEKT MED DEM I PHOTOSHOP. OCH SEN SKREV VI UT BILDERNA. WEEEEY! så jävla kul. :D Allt vi gjort idag har handlat om bild, form & media, så vi har haft smakprov på i princip alla delarna av media som finns detta året. För det är så att Bild & Form har gått ihop med Media, så vi är en klass men med olika inriktningar blandat i gruppen. Först använde vi lera, och skulle gestalta en känsla med olika lerfigurer, sedan skulle vi rita och designa en egen knopp på just en sådan här: 
För att man skulle kunna se redan på knoppen vad det stod för text under, så jag valde musik och ritade en not upptill. Kanske lite enkelt, men det var svårt att komma på ord just då, ville inte sätta mig och rita världens svåraste grej heller.
Blev sååå fascinerad av en av tjejernas bild, hon ritade ett par läppar med en tunga som stack ut och slickade läppen, och bilden såg ut som ett konstverk.. Grymt. Emmi heter hon, men vet dock inte hur man stavar.. tänkte först inte skriva ut det eftersom det känns taskigt ifall jag skriver fel.. Varför fan ger dem oss inte klasslistan redan första dagen?!
Hennes kommentar när jag berömde henne och bilden var att den inte var klar än, och då tänkte jag, hur fan ska man kunna göra den där ännu bättre än vad den redan är? Den är ju sjukt snygg redan nu. 
Men hon lyckades att göra den ännu snyggare senare. W o w säger jag bara.

Men nu till den delen jag gillade mest (självklart eftersom jag valde Media - Media). 
FOOTOOOOOOONAAA BLEV GRYYMMAAAA, well snyggare på datorn.. men jag kan knappt vänta tills jag får ta hem bilderna och sätta upp dem någonstans på väggarna. Vår lärare delade in oss i grupper på två och två, så jag fick va med Julia och man fick 6 bilder/person. Och för varje bild skulle man ha ett visst tema. Temana var Närhet, Blått, Öppning, Spår, Vinkel & Blankt och vi fick en kvart på oss på varje ord för att dra iväg och ta en massa bilder runt området. Fast vi tog drygt 80 bilder och fick sålla bort en massa! c: 

Jag önskar att jag hade tatt lite bilder under dagen för att kunna lägga in på bloggen, men har liksom inte tänkt på sånt, jag tog liksom aldrig bilder på min klass och vardag när jag gick i grundskolan (inte för att jag hade bloggen då heller men). 

Och imorses fick jag skynda mig galet mycket, för gick och la mig igen när jag egentligen borde ha gjort mig iordning, så vaknade halv åtta och skulle möta david kvart i åtta, så skulle vi cykla tsm, och jag började kvart över åtta. Så jag hann, men fick gå osminkad och ofresh hela dagen. Sånt är ju alltid trevligt, eller vad säger ni? ;)

Can you feel the pain?

Sitter och mölar popcorn för har inget bättre för mig, ska slänga mig in i duschen vilken minut som helst hade jag tänkt. Åååh va gött det låter med en svalkande skön dusch.. och sedan en kopp varmt te. Right?
Är jävligt trött, har ont i ryggen och bara känner mig sådär allmänt konstig. Har sprungit runt som en dåre idag runt och i hela skolan, och dessutom området skolan ligger i. Det har varit en massa tävlingar, och jag som är galet tävlingsinriktad blir ju faktiskt själv galen när man ska göra sånt där. Tror jag börjar få träningsvärk i benen nu dessutom? Skoj.. Kan ju också meddela att jag har ytliga blodkärl, vilket gör att jag lätt blir röd i ansiktet om jag stressar upp mig eller rör mig mycket överhuvudtaget, så det finns en stor risk för att jag sprungit runt och sett ut som en tomat hela dagen. På morgonen såg jag iallafall ut såhär: 

Tänkte jag får bjuda på någon slags bild, eftersom jag inte lagt in nåt roligt på vad som känns som en evighet

Hursom, livet rullar på, jag börjar redan bli lite skoltrött efter andra dagen (just för att andra dagen var så jäkla jobbig!) och nu ska jag dra. Vi får se när jag uppdaterar nästa gång, känns som skolan stjälar mycket av min tid nuförtiden, även fast vi inte börjat med vanliga lektioner - än.

Snabbt

Första dagen på gymnasiet idag, och det gick ganska smärtfritt, men det var så många nya saker (även fast mycket också är som det alltid vart), mycket nytt folk, och jag har vart sprallig hela dagen. Jag var nog den som pratade absolut mest i min nya klass, fast det är egentligen ingenting konstigt eftersom jag oftast brukar bli/va sån. 
Det bjöds även på fika, och jag är ju inte den som säger nej till gottigheter i första taget. AJA BAJA! omnomnom. ♥
Har inte tatt några bilder (fy på mig), och det är ju ändå media jag går, eller hur? Fast vi har väl inte riktigt kommit igång med sånt heller för att va ärlig. 

Har inte direkt känt för att sätta mig vid datorn idag förens nu, dessutom träffade jag David efter skolan så har inte hunnit med så mycket alls egentligen. Nu hade jag tänkt lägga mig, för vet alltid hur det blir när jag är trött och ska till skolan.. Men börjar inte med seriösa lektioner förens torsdag, vilket iallafall känns skönt. Imorgon ska vi ha någon slags tävling, kanske skriver mer om det någon annan dag - ifall det ens är värt att skriva om. 

Jaja, nu ska jag inte distrahera mig själv mer genom att börja skriva en massa annat och ni får faktiskt stå ut med ett tråkigt inlägg utan bild, men jag säger iallafall GODNATT, KRAM OCH SOV SÅ GOTT. ♥

Ny header

Jag har försökt fixa till en ny header nu, men tycker det blir dåligt hur jag än gör. Jag är helt enkelt inte bra på att göra det, har jag märkt.. Dessutom vill jag fixa så menyraden, "senaste inläggen" allt det där ligger på vänster sida istället. Vi får väl se när jag orkar fixa till det - och om jag lyckas. Ser ut som skit just nu, men orkar faktiskt inte bry mig. Nu ska jag snart lägga mig och läsa, för att sedan förr eller senare sova. Och imorgon är sista dagen på sommarlovet!
Vi får väl se vad jag hittar på. 
Lyssnar just nu på all musik som är med i twilight filmerna, soundtracken. Yhea. ♥

Finn ett fel?

Jomen självklart är det katten som inte hör hemma i min garderob?! Men visst är Tussen söt, han har tydligen hittat sig en ny favoritplats - bland mina sovkläder. Och jag hatar att säga pyjamas för tycker det låter så barnsligt, säger alltid sovkläder. Dessutom har jag jävligt många par tofflor?! (Längst ner)
Du tror att jag sover - men det gör jag inte! Jag filosiferar. Dessutom har jag läskiga gröngula ögon på den sista bilden?! Fast det syns knappt.

Jag älskar min bebis Tussen. ♥
Snart får du besök av en annan kisse som vi inte bestämt namn till än, men vi hoppas att du kommer att älska henne, antingen som din kärlek, som din syster, eller som din vän. Och då slipper du känna dig ensam när ingen är hemma
~

FR!DAY

Nicki Minaj
Köpte en sweindyr jacka idag - ja, jag tycker 800 spänn är dyrt för en jacka - men jag är kär i den. Har skrivit om den i ett tidigare inlägg, men hittade inte någon bild på den från internet då heller.. Fick hursomhelst gå upp en storlek för att kunna få plats med eventuella tjocka tröjor under. Den är allting jag kunnat önska mig i jackväg, mörkt militärgrön, mysigt lurv inuti och en stor fluffig luva. Kommer bli underbar i vinter. Dessutom fick jag med mig en goodiebag på köpet med ett ett blått stort träarmband, ett par guldiga hoop örhängen, svart naggellack (som jag redan har iofs) och leopard solbrillor. Gratisgrejer är aldrig fel! 

Bakom jackan har vi lite vampire diaries/twilight plansher blandat med tokio hotel biljetten + tidningsurklipp och andra underbara saker. Saker som jag älskar. Här får ni dessutom insyn i min garderob, eftersom Jysk fortfarande inte lyckats skicka riktiga dörrar till oss ÄN. Förresten är jag ful utan smink.

Såhär såg jag förresten ut idag:

Hatar att behöva lägga till en "gömmer-mig-bakom-en-stjärna-för-jag-är-fjortis" på bilden, men ibland ser man ju bara inte riktigt klok ut.

Nu har jag tänkt städa mitt rum! Weho, jag hatar att städa. Men om jag för en gångs skull ska få lite ordning - vilket skulle va kul - får jag väl anstränga mig lite. Ni ser ju hur det ser ut bakom mig på varenda bild, det är helt otroligt att jag ens kan ta mig fram i rummet. Men har känt mig så omotiverad för att jag inte fått dörrarna till garderoben än, känns som att det aldrig kommer bli färdigt, och eftersom det inte blir klart kan jag ju likagärna dra ut på tiden jag med. Dålig ursäkt, jag vet, men that's life. Ciao, ha det bäst. ♥

Till death do us part, Well baby I'm dead

Jag tror jag älskar den här låten. 

I will never let you go
Even in death I'll love you so


Scheiße

Lady Gaga - Scheiße

Konstigt. Först tyckte jag denna låten var jättekonstig och hörde drygt bara 4 tyska ord alltsomallt, sen tyckte jag den blev störande, nu äger den. Fyfan va bra. Jag är konstig. Men ändå awesome, right?

Vaknade runt halv 4 på eftermiddagen idag så man kan väl säga att jag sovit bort dagen. Men fick pizza nere på stan förut med mamma och Fredrik så det väger upp det hela. Omnomnom skräpmat. ♥


Titta på mig när jag dansar

Ordentligt dålig på att uppdatera bloggen. Yaman. 
Har jobbat två dagar i rad med min pappa, och är rätt slutkörd. Har fått blanda klet om och om igen minst hundra gånger dem senaste dagarna med något som ser ut som en STOR elvisp. Hehe, kanske får värsta musklerna nu då?! För dem som inte vet jobbar min pappa i Byggbranschen och kaklar för det mesta plus allt det andra som hör till.
Har dessutom fått reda på att min iPhone som jag varit utan i snart ett halvår, är - i princip - bortom all räddning. 
När jag tappade den lyckades kretskortet ta skada, och utan kretskort funkar mobiler inte särkskilt bra har jag fått lära.. vilket lämnar mig med en helt värdelös iPhone.
Pappa har dock sagt att han ska ta med sig mobilen till Thailand i vinter, för Thailändare är visst höjdare på mobiler.. Vi får väl hoppas på det.
Annars kommer jag väl få världens ryck och ta ut alla mina sparpengar och köpa mig en åtminstone normal mobil som rymmer plats för min musik, har några sköna spel och oändligt plats för bilder och video, helst touch för jag hatar knappar. WÄÄÄH, saknar min iPhone. ♥
Och jag har en dålig, irriterande men ändå så underbar låt fast på huvudet som jag måste spela på repeat. "Panda Da Panda - Titta när han dansar" har en så sjukt konstig och faktiskt rätt äcklande video enligt min åsikt (iallafall den ocensurerade versionen som för övrigt finns på PandaDaPanda's hemsida för användare under 18) - att jag inte tänker lägga upp videoklippet, men om ni har tid och lust får ni gärna kolla upp den. Låten är fortfarande skön. Typ.

Här kommer bildurs på mig, HUHU, bara för att liksom. Ser lite puckad ut, men inte mer än vanligt, så det är okej. Vem pallar va seriös hela tiden liksom?! 


Nu tror jag att jag ska sätta mig och glo film en stund, käka lite godis och bara leva dem sista dagarna på lovet. Ciao. 

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!