Vissa blir belönade med allt, jag är inte en av dem.


And even though she's smiling.
SHOULD DO SOMETHING WITH MY LIFE.

KEWT MUCH?


AMAGOD. ♥

Pringles ♥

Sitter och äter frukostknäckebröd med ost och gul paprika på, fyfaaaaan vad gott det är med mat. I ♥ FOOD.
Äter inte pringles just nu vilket man kanske kunde trott, men åt upp alla de chipsen som var kvar idag. Snyft.

Igår var jag och badade på Nordkroken med David och hans föräldrar, vi åt kycklingsallad, solade och slängde oss i vattnet efter bollar. Galet kul. Fick dessutom lite färg och blev röd i ansiktet och på armarna vilket är ovanligt för att va mig. Blekaste människan there is, hellye.
Och idag drog jag och mamma ut till överby för att kolla rean som just nu pågår för fullt. Hittade ingenting kul förutom ett vitt baslinne från gina tricot för 29:- 
Ingenting i pengar, får ju fan inte ens en tillräckligt mättande kebabtallrik för det priset. OHNOES, nu börjar jag tänka på kebab också.. DAMN. mat.
Nä nu får jag sluta dregla och tänka på gottigheter.
Efter det stack även jag och mamma till nordkroken, men då hade molnen hunnit dra fram och man såg inte mycket av solen. Fort i och bada, sedan ligga och frysa på filten. Huhu. Men vi hade gott fika med oss iallafall. Hade inte testat dem här "gifflarna" förut, smakade mer som bullar, men var gudomligt gott!
Google bild WEY.

och en bild på mina älskade Pringles. ♥

Men alltså, det verkar verkligen som att jag inte kan sluta sitta och tänka på mat. Matmatmat. Nomnomnom.
Borde bli mer aktiv. Men nu ska jag inte klaga. Och snart blir det sängen. Så puss. ♥

Inhale to the top of my lungs, i'll be dying for this

Tlött chey nu, blir sängen vilken minut som helst. Och klockan är närmare två. Har denna dagen kelat med kattbebisar (kanske blir så att vi skaffar en till katt utöver Tussen, men bara kanske). Dessutom dunkat musik och vart desperat sugen på pringles - jag och mamma stack senare till affären och köpte, YAAAAAYY!
Imorgon ska jag träffa david och kanske åka och bada om vädret är bra, och på fredag skulle jag kanske med min pappa och jobba. Kulkul. Vill fortfarande få min iPhone fixad. För dem som inte vet så har jag vart utan min iPhone i vad jag som känns som ett år, men snarare runt 5 månader. Har en gammal skräpnokia med begränsad tillgång till musik (inget mega iphone minne på den mobilen, nej) och andra sociala aktiviteter, för att inte tala om spelen. Jag saknar APPARRR. fyfan.
Den åkte i golvet i skolan (jag minns dagen så väl, snyft) och har sen dess inte fungerat eller gått att fixa på något som helst vis själv, vet dock inte varför det måste ta över 5 månader att släpa den lilla prylen till service. Men så var den ju även Jailbreakad - vilket jag inte hade en aning om från början heller för den delen..
Svårare att fixa med den själv eftersom jag inte har en jävla aning om någonting, jag är ingen hacker. Än iallafall. Lite datornörd är man ju ändå. :)

LÅÅÅÅNGA INLÄGG, kanske borde göra som så att jag skriver flera olika dagligen, istället för att sammanfatta allt i ett. Men det orkar jag ju inte heller, knappt att jag hinner med att slänga in detta. 

AND WHEN YOU SAY, IM NOT OKAY, I LEFT MY PHONE IN THE CAB AND NOW YOU CANT GET MEEEEE
det är min blogg, eller hur? Jag gör vad jag vill. Sjunger om jag vill.. *fnys* 

Äsch, nu blev allting galet, och jag nös på datorn. Langar bild på världens snyggaste tvilling brorsor.  Och.. Heido. ♥

rumbl-rumbl-rr-rr-rumbling

Blir galen av den här låten. Älska Breathe Carolina.

Blue is my absolute favourite colour of all times

Jag är ordentligt dålig på att uppdatera min blogg, men har mina anledningar. 
Det har hänt en del grejer dem senaste dagarna. 
För det första: 
Vi har ändrat om i hela mitt rum så ingenting står där det förr gjort (förutom tvn och skrivbordet), för att bereda plats inför min nya überstora garderob. ALLA mina kläder verkar faktiskt få plats i den, vilket är helt galet. Förutom att jag fortfarande har en stor byrå med alla linnen, småtoppar och övriga slapparkläder.. Så, nästan allt får plats.
Garderoben täcker upp nästan hela ena väggen i rummet, vilket lämnar ganska lite plats över för resten av mina grejer, men det är det värt. Har alltid haft problem med att ingenting vill få plats i garderoben jag haft och har alltid haft ett slags överflöd av kläder.. och det är ju inte så att man frivilligt vill slänga något. 
Garderoben är väl drygt 2 meter i bredd och väldigt tung redan utan innehåll, när mamma och jag skulle försöka resa den så lyckades vi inte få upp den (INTE ENS VI TVÅ TILLSAMMANS!!) så av den anledningen fick den ligga kvar på golvet och jag fick gå en hinderbana så fort jag ens ville in i rummet, men även komma ut för den delen.
Nu är den dock uppe och nästan allting med den är fixat, fattas bara 2 av de 4 dörrarna och jag har inte satt dit lådorna än, och dessutom inte fyllt dem med alla saker som jag tänkt göra. 
Men när jag väl fått städat och fixat iordning kanske det kommer upp före och efter bilder på hur mitt rum såg/ser ut. (:
För det andra hade jag återigen "datorförbud" igår.. men så kan det va. Dels är väl det bra, för jag hittar på annat än att sitta vid datorn, men sen är jag rätt beroende av den vare sig jag egentligen vill erkänna det eller inte.. :c 

David har som sagt kommit hem från Italien, och jag har träffat honom nästan varje dag sen dess, och idag åkte vi till Smögen med hans mamma och pappa, vilket var väldigt trevligt. När vi lämnade Trollhättan var det tunga gråa moln och risk för regn, men nästan genast när vi nådde Smögen var det strålande sol. Wow, jag låter verkligen som en såndär vädertjej, som står och berättar hur dagen kommer se ut, eftersom jag alltid måste beskriva vädret så noggrant. Jag badade iallafall ingenting eftersom jag inte hade med mig bikini (jag trodde ju inte att det skulle bli så mycket sol?!) så vi gick mest på bryggan och kollade, men försökte även fiska krabbor med krossade snäckor och bröd.. jag visste att bröd inte skulle funka.. men ingen lyssnar på krabbexperten nathalå :( 
Jag har blivit väldigt sugen på att skaffa någon slags faketöjning, och det fanns ett antal i en butik vid bryggan på Smögenvilket gjorde mig extra intresserad. Men alla dem såg lite halvkonstiga ut på närmare håll, så ska försöka hitta nån snyggare någon annanstans!
Målade dessutom mina naglar i lite halvgalna färger för någon vecka sen, men har redan hunnit ta bort det pågrund av att det började flagna (även fast jag var så noga med underlack, färgen x2 och sedan genomskinligt ovanpå och låta det torka emellan blablabla).. 3 olika nyanser av blått är aldrig fel, dessutom fick man ytterligare tre på denna bilden genom den blåa tröjan, den blåa handduken bakom mig och mina blågråa ögon.
Jag gillar verkligen blått!

Faktiskt så är blå min absoluta favoritfärg genom alla tider. Fast jag faktiskt byter favoritfärg ganska ofta, just för att jag gillar någon speciell färg för tillfället så kommer alltid blå att vara min riktiga favorit. Mina övriga favoriter just nu är bara vitt och svart, känns rätt tråkigt. Och så är jag lite allergisk mot rosa atm (= 'At The Moment' för de som inte visste) och gul är en underbar och somrig färg.
NÄ, nu får jag sluta babbla om färger. Inlägget är redan långt som det är, så det räcker nog och blir över ;D 
CIAAOO FOLKS, vem som nu läser min blogg... kanske är värsta nolifern som sitter och skriver som en galning, så är det ändå ingen jävel som läser.. vem vet? ._.
Galet. ♥

'Cause this moment's never coming back

Dem senaste dagarna har jag vart världens segaste och inte orkat uppdatera, dessutom hade jag datorförbud för några dagar sen.. Kul. :c 
Hursom så är jag nu tillbaka. Hoppas jag.
Idag har jag vart enormt seg, läst, tittat tv och kollat runt på datorn. Jag planerade att ta ett bad på kvällen och därefter kolla någon film som jag verkligen älskar (skulle troligen blivit eclipse, eftersom jag i princip har kollat sönder new moon och twilight), men det blev en liten ändring efter badet eftersom mamma gjort en underbar äpplepaj med vaniljsås. Omnomnom. Mamma, jag älskar dig! ♥ hihi.
Sitter just nu och uppdaterar bloggen (APPARENTLY) och lyssnar en låt på repeat, som förövrigt varit fast i huvudet under hela dagen. Kom först inte på vilka som hade gjort den heller, men hade en gissning, och min gissning var rätt. Det är en såndär underbart skön låt som man bara blir glad av :')

Vill förresten nämna att om någon läst kommentaren på det förra inlägget, så är Mikael Johanssen i själva verket mammas kille Fredrik. För att någon ska förstå så får jag berätta att varje gång det ringer någon telefonförsäljare hit brukar jag svara och säga att jag heter Gunnar. Får en hel del blandade reaktioner.. Det är ju lite pinsamt för min mamma, för dem kan lika gärna tro att det är hon som svarar så för att bli av med dem, fastän det är jag. :)

Imorgon kommer David hem, saknar honom så sjukt galet mycket, så ska bli så underbart att få träffa honom igen! ♥ 11 dagar utan sin älskling är faktiskt jobbigare än man kan tro..

Hursomhelst ska jag nu antingen fortsätta att nörda dator eller kolla på en film, fastän klockan snart är tolv.
Ha det bäst alla kårvisar som hamnar på min blogg och råkar läsa detta.

the strong for the weak

"Innan jag träffade dig, Bella, var mitt liv som en månlös natt. Väldigt mörk, men det fanns stjärnor - små
ljuspunkter av mening. Sedan for du över min himmel som en meteor. Plötsligt stod allt i brand, där fanns prakt och skönhet. När du var borta, när meteoren hade försvunnit bakom horisonten, blev allt svart. Ingenting hade förändrats, men jag var bländad av ljuset. Jag såg inte stjärnorna längre, och det fanns ingen mening med någonting."


Oh, love.
Böckerna gör allting så mycket mer levande. Filmerna är underbara på sitt sätt, men om ni inte redan läst böckerna i Twilight-serien, GÖR DET NU! Jag är inne på min sjuttioelfte gång, som jag nämnt i något tidigare inlägg. Kan inte sluta. team edward. ♥

What if Alice said; i actually think i've lost my muchness?

Vart tog den flummiga Nathalie vägen? Hon som kunde va glad och sprallig utan att va påverkad av någonting? Jag börjar så smått förstå innebördet med det folk säger, att dem vill kunna släppa loss och det är därför dem dricker etc. För lite så känns det för mig med nu. Inte för att jag tänkt att jag skulle börja dricka för det, nejnej. Men ibland funderar jag. 

im such a good girl it's getting ridiculous. 
Fyra sanningar om mig;
# jag dricker inte. Alltså INGENTING som innehåller alkohol. Man har ju alltid druckit någon slags cider som innehåller under 2,25% men det är ju sånt som inte ens räknas.
# jag röker inte. Har aldrig testat.
# jag har aldrig testat vattenpipa. 
# jag har aldrig tatt någon drog av något slag. (möjligen morfin på sjukhuset, men det är en annan historia.) Har heller inte rökt på eller något sånt heller. 

Egentligen var den underrubriken "Fyra sanningar om mig" helt onödig, för allt jag skriver här, det är sant. Hur jag ser på saker och ting, jag ljuger inte i den här bloggen. Just because it's MYYY PLACE. 

Och igårkväll var jag för trött för att uppdatera bloggen överhuvudtaget. Jag var "sur", eller snarare på dåligt humör, vattenblåsor och sår över hela fötterna och blöt med fult krullhår. Känns som jag hoppar fallens idag, kanske t.o.m söndag. Ser ingen mening med det. Även fast det faktiskt är bra väder idag, solen skiner och det verkar varmt. Men vad vet jag? Vaknade nyligen och klockan är snart 16:00. Iofs, man träffar folk när man drar på fallens. Och det är typ enda gången på året som det faktiskt är några festligheter häromkring. Så jag vet inte. Det var absolut inget fel med personen jag var med, Victoria är underbar ♥, och det var kul att träffa på lite folk som jag annars inte ser särskilt ofta. Och om jag kommer sitta inne kommer jag känna mig så depp istället, ensam som vanligt. Kanske sticker och badar istället. who the hell knows. 

Det roligaste med alltihopa igår var att när jag passerade en parkering på vägen hem, står det en bil parkerad längst ut. Kollar nummerplåten för.. IDK WHY?! men hursom, så står det FML. FUCK MY LIFE. Bästa avslutet på dagen, maybe? 

Jag fick också tidgare på dagen ett önskemål från Josefine om att jag borde lägga in minst 3 inlägg/dag. Min första tanke var, NO WAY, har inte så mycket att skriva om. Men när jag väl tänker efter.. så har jag nog det. 
Men jag skulle inte ha något som helst liv utöver bloggen då, funkar inte för mig. 
Har ändå så lite tid på dagarna känns det som, därför jag sitter uppe halva natten och sedan sover bort halva dagen. Shame on me again, mhm.

När ska jag börja rita igen? Det som jag älskar/älskade så mycket? Att bara helt och hållet förlora mig själv i en annan värld, där jag kan skapa vad som helst. Men jag måste även känna för det. Och jag vet faktiskt inte vad jag känner för längre. Saknar min david.. Usch, han borde komma hem nu. Inte på torsdag. Det är för lång tid kvar. Orkaaaar inte vänta. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Eller..? ♥

Mina inlägg blir så galet långa så det är troligen ingen jävel som orkar läsa skiten, alltihopa är ju bara en sörja av tristess.. Och jag vet inte. Måste tänka. Måste hitta tillbaka till mig själv innan jag gör sånt här. Är alldeles för självdestruktiv för att det ska va bra. Jag funderar mycket och länge på saker, saker jag önskar jag slapp tänka på. Känner mig så.. missanpassad. Som jag inte passar in någonstans. Kanske borde flytta. Tanken har slagit mig så många gånger. Hitta nytt folk. Några som är som mig. Finns det folk som är lika rubbade som mig? Vet inte. Men vill verkligen inte lämna david, och heller inte dem vännerna jag faktiskt har här. Älskar er. ♥

Hejdo.

i want this so badly.

Ett jävligt snabbt inlägg bara, måste visa en bild på min nyaste kärlek. Hittade den för några dagar sen, och har ända sedan dess inte kunnat släppa idén om att ha en egen sådan.

Visst är den underbar ♥

Den kostar 39kr + 15kr i frakt, vilket är ett kap, men det står ingenstans på sidan vilken storlek det är på ringen?!
Antingen får jag köpa den och bara hoppas på att den passar, eller försöka fråga försäljaren om vad det kan va för storlek. Om den i värsta fall är för liten eller för stor kan jag ju alltid sätta den på ett halsband och använda den på det sättet (Simons förslag är alltid bra!) 


FUCK YOU, scandinavian hair.

Ordentligt slapp dag, och alla gråa moln hänger tunga på himlen. Finns stor risk för att det kommer regna och åska, men jag tycker inte det gör någonting sålänge jag är inomhus. Det är mest bara mysigt när det regnar om man sitter inne och kan höra hur regnet smattrar mot fönsterbrädan. Om jag hade fått bestämma, hade jag helst av allt haft ett fönster där man kan sitta i och ha en liten myshörna med massvis med kuddar och mjuka filtar och där man kan läsa och dricka te på kvällarna. Men jag följde hursomhelst med mamma och hennes kille Fredrik med ner på stan och fick med mig 3 par nya jeans (ett par ska jag göra till shorts hade jag tänkt), en jeansjacka och en armygrön finare jacka och alltsomallt gick det på 150kr!!! (I LOVE SECOND HAND & REA) Bilder kanske kommer senare. ;D

Får se när jag ska få tid till att fixa till byxorna till shorts, och vill dessutom repa upp mina gamla svarta jeans så jag får massvis med förhoppningsvis snygga hål i dem med. 

Nu till huvudanledningen med detta inlägget, rubrikens mening:
Jag är enormt trött på mitt hår. 
Såhär ser det ut en dag som denna

Tycker det ser både tunnt och äckligt ut, kanske inte syns så väl på bilden ändå, men jag känner att det är dags för en förändring. Det är dessutom mycket tunnare om jag har alltihopa plattat, vilket jag inte har här.. Jag har inte vart hos frisören på över ett år, så det är dags. Ska ändå inte klippa så långt, och vill skaffa en snelugg (minns heller inte hur länge jag haft mittbena) och klippa upp håret en aning. Dessutom har jag funderat ett tag på att färga rött hår, men känns inte som att det skulle passa mig. Sen finns det ju olika nyanser, men jag har på senare tid börjat gilla ljust och starkrött.. Vad tror ni jag passar bäst i?

Skulle nog klippa av ungefär där det röda strecket är, tänk sen bara en snelugg åt något håll och uppklippt för att få lite volym i mitt livlösa hår.

Nu är klockan snart 20:00 och jag är ordentligt trött, vet inte om det har med vädret att göra eller vad.. men blir nog datorn/tvn resten av dagen, tror förresten att jag ska spela lite ps2 spel för att fördriva tiden, dessutom var det längesen, undrar om crash bandicoot och hans vänner har saknat mig?! Haha nejmen, ciao. ♥

oh, crazy wonderful day

Dagen började med att jag vaknade sent och segade som vanligt. Fick panikkänslor och ville ut och träffa någon, inte sitta inne och dega när det var fint väder. Så det slutade med att jag träffade finisen Josefine som jag inte sett sedan vi slutade skolan.. (SHAME ON ME, för hon är verkligen en underbar vän!) Och vi drog hursomhelst runt i stan, träffade en massa folk som jag inte sett på länge, och det var meningen att vi skulle gått till spikön, men fastnade till slut vid bryggorna med Andreas, Alexander och Jonathan istället. Jonathan lyckades ramla i vattnet och fick gå runt i blöta kläder, och jag tror inte riktigt det var någon som hängde med på vad som faktiskt hände.  
Det blev en hel del galna bilder, vilket jag absolut inte har något emot. Dock blev många enormt fula också, men ibland får man ju bjuda på sig själv!










Tack för en underbar dag alla goingar! ♥

Senare hamnade jag och josefine hemma hos henne och smaskade på kycklingsallad med en somrig bärläsk till, tills jag slutligen fick dra mig hemåt! 

Till helgen blir det fallens där jag lär träffa en massa folk, och imorgon hoppas jag på att Simon kan ses! Dessutom är pizzamyskväll, utflykt med picknik och fotografering och en massa andra härligheter inplanerade någon gång under lovet. Börjar kännas som det är lite tid kvar, börjar gymnasiet den 22 augusti. 
Blir nästan lite stressad, och dessutom lite nervös när jag tänker på att det är en helt ny skola med massvis av nya människor, och ingen jag känner ska gå samma linje som mig. Aja, det är ju iallafall alltid kul att träffa nytt folk! Får försöka se det från den positiva sidan. 

Dessutom saknar jag min älskling David så sjukt mycket, han åkte till Italien i måndags och har vart borta i två dagar, men det känns redan som han har varit borta i flera veckor.. :( Älskar dig bebu, och saknar dig galet mycket. ♥

What i've been up to today

Här kommer delen om vad jag gjort idag:
Hursomhelst, nu är klockan snart 22:00 och jag börjar bli trött. Redan. Helt sjukt, jag vet. Samtidigt brukar jag ligga och sova till runt 14:00 om inte senare, tonårssyndromet. HUM.
Idag har jag träffat Victoriusen (hon heter egentligen Victoria men har fått ett jävligt snyggt smeknamn av mig som hon borde va überstolt över, yep!) och vi cyklade iväg för att ta lite bilder. Dum som jag är glömde jag den delen som man skruvar fast i kameran, för att man ska kunna sätta kameran på stativet, så det blev tagning på fri hand. Men tycker bilderna blev bra ändå, och ljuset var jävligt fint.
Här kommer några smakprov:
(Victoria har tagit bilderna på mig, jag har tagit bilderna på henne och omgivningen. Redigering av mig. EASY AS CAKE.)
Jag har förresten kommit på att jag inte passar framför kameran, för blir inte bra på bild. Jag föredrar att stå bakom. Men passar att jag sökt mediainriktigt till gymnasiet då. Även fast jag för länge sedan hade en dröm om att bli modell. Usch, jag är för tjock för den branschen. Och jag är dessutom för lat för att göra något åt det.
Här kommer delen om vad jag gjort idag:

Igårnatt skrev jag ju att jag inte skulle duscha och lägga en ansiktsmask, men det gjorde jag ändå! Klockan 04:00 på natten/morgonen. Jag är ju inte riktigt frisk.
Hursomhelst, nu är klockan lite över midnatt och jag började bli trött redan innan 22:00. Helt sjukt, jag vet. Samtidigt brukar jag ligga och sova till runt 14:00 om inte senare, tonårssyndromet. HUM.
Idag har jag träffat Victoriusen (hon heter ju egentligen Victoria men har fått ett jävligt snyggt smeknamn av mig som hon borde va überstolt över, yep!) och vi cyklade iväg för att ta lite bilder. Dum som jag är glömde jag den delen som man skruvar fast i kameran, för att man ska kunna sätta kameran på stativet, så det blev tagning på fri hand. Men tycker bilderna blev bra ändå, och ljuset var jävligt fint.
Här kommer några smakprov:
(Victoria har tagit bilderna på mig, jag har tagit bilderna på henne och omgivningen. Redigering av mig. EASY AS CAKE.)

Jag har förresten kommit på att jag inte passar framför kameran, för blir inte bra på bild. Jag föredrar att stå bakom. Därav även mest bilder på henne och inte mig. Men passar att jag sökt mediainriktigt till gymnasiet då, kommer bli kameramannen famöver! Även fast jag för länge sedan hade en dröm om att bli modell. Usch, jag är för tjock för den branschen. Och jag är dessutom för lat för att göra något åt det. :( bläää.

Nu ska jag förresten koka te och fortsätta sitta och läsa När jag hör din röst för sjuttioelfte gången. Godnatt. ♥

About the blog


- Uppkomsten och meningen bakom -

Har länge tänkt på att skaffa mig en blogg. Inte för andras skull, utan mest för min egen, men även mina närmsta vänner. Dagarna går så fort och man glömmer lätt vad man gjort, därför är detta ett slags sätt för mig att minnas. Lite som en dagbok också. Och dessutom ett sätt för mig att kunna uttrycka mig själv. Man blir dömd på så många sätt i vardagen, och det känns inte som att jag riktigt alltid får sagt det jag vill få sagt. Får visa helt och hållet vem jag är. Här får jag det. För den här bloggen är bara min. Här behöver jag inte trängas med massa folk som exempelvis på facebook. Jag kommer att skriva om allt från himmel till jord, musik, kläder, vafan allt som finns som jag vill skriva om.

Namnet på bloggen är taget från ett stycke i Tokio Hotel's låt Sonnensystem, jag har alltid gillar det, ända sen jag hörde det för första gången. Det låter så fult på svenska bara, därför brukar jag säga det på engelska när folk frågar vad det betyder. Scream together alone. Tycker det låter mäktigt. Nej, inte mäktigt. Jag letar efter ett annat ord. Kanske låter rätt tomt, vad ska dem mena med det där egentligen? Men tror det finns en slags undermening med det hela. 

Det är ofta så för mig, att jag inte hittar orden jag vill säga. Står där och har det på tungan, men får aldrig riktigt ut det. Jag kan uttrycka mig bra, har alltid kunnat men det känns bara som att jag har LIITEE för mycket ord därinne i huvudet. Min mamma brukade läsa för mig när jag var liten, troligen därför jag har lätt för åtminstone svenska. Men jag är dålig på att förklara, för alla mina förklaringar är oftast milslånga och när jag är färdig är det ändå ingen som förstår. Oops, now i wasted 10 minutes on describing shit to you, and noone even understands.

Ja, jag gillar språk, det är både kul och intressant. Jag gillar att uttrycka mig genom engelska. Därför kommer troligen många av mina rubriker på inläggen vara på engelska. Jag har blivit rådd att inte ha det så, men det här är ändå min blogg, och jag kör mitt egna race. Som jag alltid gör. 

KRAMISAR HUHU, slänger snart in ett till inlägg om vad jag gjort idag!

im so in love

Börjar så smått komma igång med bloggen nu även fast jag har en del kvar att fixa, men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. 
Sitter och kollar runt på olika sidor (brukar oftast bli så på natten när jag sitter uppe istället för att sova som jag kanske borde.)
Hade funderingar på att ställa mig i duschen och sedan lägga en ansiktsmask, men nu är klockan 02:00 om bara några minuter, så det känns inte som någon större idé.
Hursomhelst hittade jag just världens finaste klänning/top på YOUTOPIA.SE som jag bara föll direkt för. 


Wisal Sweat Dress 499:-
galet fin enligt min åsikt! Dessutom ser den grymt mysig ut, skulle inte va fel att ha den under kyliga sommarkvällar. :)

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!