Unmotivated

Vart omotiverad för att skriva de senaste dagarna, vet faktiskt inte varför. En massa läxor och bös nu de sista dagarna med, sånt ogillas! Lär bli ännu mer nästa vecka, och är redan nu en liten boll av stress.


Haft kul under någon lektion, eller vad? (OBS, bilden bör inte tas seriöst.)

Kopplade ihop tvn och datorn idag, sa direkt när jag fixat det att nu jävlar, man behöver ju inte ens ha MTV nowadays, kan ju fixa ett eget och mycket bättre MTV själv.. Kallar det NATH-TV, eller AWSUM-TV om ni så vill. Dra på en VEVO-lista på youtube och ha gärna en 32' tv till hands and you're good to go! Den bästa delen är att man själv får bestämma vad man ska lyssna & titta på! 

Bröt ihop helt fullständigt på mattelektionen idag, (tror faktiskt det blev något galet med min diabetes, för kände mig låg samtidigt och allting blev lite suddigt och jag var liksom inte helt närvarande. Och blev så FRUKTANSVÄRT TRÖTT!) började lipa för att jag inte hängde med på någonting och kände mig så värdelös. Fast egentligen är vår lärare dålig.. Han tycker det är bäst om vi kan allt sen tidigare och han slipper lära ut, och efter en genomgång på tavlan, ska man visst kunna allt det i all världens tid. Jag är inget mattesnille, okej? Jag tycker matematik är det jobbigaste ämnet man har i skolan, och har nog alltid tyckt det. På andra plats låg syslöjd (när jag hade det i år 9 och neråt) för alla dåliga lärare vi haft + all tråkig planering man måste göra när man syr i skolan. Om jag hade haft chansen och kunnat, hade jag sytt hemma.. Och då jävlar skulle det inte användas några tråkiga mallar eller planeringar! Usch, spyr på sånt. Är en sån impulsiv människa när det gäller sådana grejer.
Idag blir jag inspirerad av:

Gillar leopardgojs, det är mysigt. ♥









Och lyssnar just nu på Bon Iver (hittar mycket sånt i min MYYYS lista på spotify som jag lagt upp tidigare), äter pommes (Tack Fredrik!) och ska nu ta en dusch innan jag tar en sista titt på matteläxan och lite tyskagrejs. Hejdo. ♥

Mysipysi

Såhär mysigt kan man ha det just nu, en tisdagskväll utan läxor framför tvn med mini gosekissen tätt intill sig!
Synd att Tussen inte är lika mysig som Tigris.. 
Och förlåt för bildbomben, men var bara tvungen.. visst är lillkissen mysig?!

(P.S, här ser man klart och tydligt min körtelgrejs vid näsan som jag ska.. operera bort?! Uäääh)

I'm the lion, you're dead.

Luffade runt i den lejondräkten (bilderna i förra inlägget) hela morgonen typ, trodde helt ärligt jag hamnar i en onepiece men denna hade faktiskt fötter med.. Söt, eller? DEN HADE SVANS OCKSÅ, men det märkte jag först efter att jag tatt av den. :(
Senare började jag få en sån molande huvudvärk, kändes inte riktigt bra. Och så började jag må illa. Slutade med att min mamma fick komma och hämta mig (Ni skulle sett packningen jag hade idag?! Idrottskläder, som jag inte ens använde, dator, läxböcker m.m) , jag tog en tablett och stupade i säng. Sov i 5 ½ timme och nu sitter jag här och ska färdigställa min tyska. Känner mig inte direkt trött nu, eftersom jag sovit så mycket tidigare, men snart blir det att sova vare sig jag vill eller inte. Kommer va wannabe zombie imorgon med annars.
Ni kan få en "gammal" outfitbild som inte har någonting med inlägget att göra (VARSÅGODA!):
Skoj, eller hur? Vad sur jag ser ut egentligen? :(

Rotade förresten igenom hela mitt och mammas förråd av skor imorses för att jag skulle hitta ett par jag ville ha (som jag andå inte använde, fast tog ett par andra jag rotade fram) så nu är hela mitt golv fullt av skor.. WÄÄH, måste städa vilken dag som helst nu, det är SÅÅÅ stökigt på mitt rum. (INGEN SKRÄLL!)

Imorgon blir det filma, antingen med mig eller Lavin som huvudrollsinnehavare i en kortfilm. SKOJ lär det bli! Fast inte om jag ska va skådespelerska.. Men det märker vi.

Tror ni det kan bli några fler roliga bilder på mig och mina vänner imorgon, kanske? :D
Får tvinga Lavin, Christoffer och Thana (OCH RESTEN AV HÖGEN) att va med på mina tuffa webcam-bilder som ska ut på bloggen!

Ännu mer media


Kul man kan ha det när man rotar igenom rekvisitaförrådet med mediavännerna. 
• Lilla blondie Pirat Paulina
• Studenten Julia 
& ja..
• Amanda är som hon är. 

Jag är ett lejon, bara så att ni vet..

Media


Söta vi är på lektionen, huhu! Paulina & Pelle är gulliga, ayeah.

Meat to the people

Tror jag är inne i en såndär KÖTT-period igen. När mamma frågar mig vad jag vill ha att äta; Köttfärsås! Köttbullar! Kebab! typ så. Jag gillar kött, skulle nog aldrig klara mig som vegetarian för att va ärlig. Men känner mig extra sugen på kött just nu. Kanske behöver lite järn och grejer, för jag har vart sjuk?

Har faktiskt mått asdåligt hela dagen, känts som jag ska svimma till och från, men bestämde mig ändå för att åka med ut till överby. Hittade först ingenting, provade lite diverse saker på H&M m.m, men ingenting passar liksom, känns det som. Blir så depp. Men så kom vi till cubus, och jag hittade ett par såna där mysiga slackerbyxor och en passande tröja som jag fick med mig hem. Kostade sammanlagt 350 kr, tycker jag var lagom. Får sån panik när jag kollar i garderoben nuförtiden, det finns ju INGENTING att ta på sig trots att garderoben är full. Full av.. skräp? Nä, bara omotiverad för att ta på mig nåt av det just nu. Kan inte göra outfits när jag känner mig så fet och ful som jag gör. Därför också bildbrist på mig. yey.
Men trots det har jag nu bestämt mig för att visa åtminstone vad jag köpte idag (trots att jag ser ut som en apa i både hår och ansikte - osminad, ahyea. Fast rätt okej för att va en apa ändå, och för att ha mått dåligt hela dagen!)

Lite skrotiga bilder, men det har vi väl vant oss vid, vid det här laget?
Jag tar bra bilder på andra, inte på mig. That's the rule. Jag blir ALDRIG bra på bild.

Dessutom gillar jag fortfarande det faktumet att man kan se in bland alla mina kläder, plus de jag bara lagt på översta hyllan för jag inte orkat hänga upp de, och för att jag inte har någonting vettigt där än. (Ska va idrottskläder/mys där uppe senare, är det tänkt iallafall.) Och jag borde rensa igenom mitt jeansförråd. Behöver inte alla dessa byxor, Och sen så passar väl inte hälften längre ens skulle jag tro..? 

Erkänn förresten att byxorna påminner lite om min jumpsuit jag är så kär i? 
Lite samma byxtyp, lite samma mönster. Trots att dessa faktiskt är mer gråa än jumpsuiten. Och ne, det är inte samma tryck. Fanns förresten en riktigt mysig ytterligare sån här tröja, fast i ljust beige.. varför köpte vi inte båda? Eller tre, för det var faktiskt ta 3, betala för 2 på den ställningen. Äsch, nu ska jag va nöjd. 

ÅHKEJDÅ, ni kan få en bild på hur jag sett ut idag förövrigt med, bara för jag inte har nåt bättra för mig och sitter och redigerar allt och inget:
*suddsudd*

Funderar på om jag ska beställa smycken från smyckenby, men det återstår att se. Nu ska jag kolla vad vi hade för läxa, och snart blir det väl duschen. Tror väl åtminstone att jag ska till skolan imorgon.

BTW, fredrik (mammas kille) är astuff och gillar rosa uggs:

HÄHÄ. nu har jag en Tigris i knät som sover, OCH JA, jag ska kolla vad för läxa vi har. OSV. Hejdo.

Fall asleep reading a book - the book will fall on my face and crush my nose

Promenader klockan 2 på natten är ju helt normalt. Ajjemen. Ovanligt många lampor som var fel på/trasiga eller sånt ute idag, det var ju konstigt. Och det bara visste jag att ni ville veta. Innan dess redigerade jag bilder, kan inte sova riktigt känns det som. Raslös? Tigris är söt.
Nu ska jag försöka sova, lägger mig och läser, Godnatt. ♥

Urmysig och awesome, hur bra låter inte det på en skala?

Nu är det såhär att jag inte har spotify premium för mig själv, utan får låna min pojkväns spotify och har ett flertal spellistor därpå.. Denna listan gjorde jag precis och la över alla mina skönaste låtar, alltså inte världens hårdrock eller screamo, heller ingen pop eller sånt som spelas på radion, utan riktigt sköna låtar - som jag haft utströdda på olika listor.
Klicka bara på bilden så kommer ni till listan!

Gosigaste tävlingen there is

Ida (http://flavoured.se) har just nu en tävling där 2 lyckliga vinnare kan få varsin äkta OnePiece!

(Och om det blir över 1000 tävlingsbidrag ska det dras 4 vinnare, så ju mer som är med, desto fler vinner och blir glada!)

Min personliga favorit av alla dessa onepieces som ni hittar på onepiece.com, är just denna:
som jag tycker man ser ut som en stor, gosig och lurvig teddybjörn i! Skulle va underbart att få vinna en sådan och mysa runt i den nu när den kalla vintern så smått tränger sig på. BRRR!
Just denna finns även i flera färger fast med lika mysigt tyg:
Ni hittar tävlingen HÄÄÄR!
Tävlingen avslutar den 31 oktober. ~

1-0 till katten

Jag funderar mycket. Vad ska man t.ex göra med en kattunge som äter exakt ALLTING? Från sourcreamchips till äpplen till ärtor till persikor. Och som försöker attackera mina knäckebröd? (Jag vet att jag är smart som äter knäckebröd när jag är förkyld, inte alls sådär torrt i min hals eller någonting, nejdå) 
Och hon är snabb också.. Och bra på karate och boxning.
(Bilden är dock inte från idag dock för jag ligger inbäddad under täcket i sängen med datorn på magen. WEYY)

det är helt enkelt så att, Tigris is da boss!

Es ist das Schlimmste, huh krank

Sitter just nu med en superglansig tomatröd och ändå purpurlila mask i ansiktet - det ser på riktigt ut som att jag bränt mig badly under sommaren.. På riktigt alltså. Usch. Men den gör nytta iallafall, efter kommer mitt ansikte va lika mjukt som en babys. Och så lite kräm på. Perfekt.
Någon annan än jag som har funderat på hur grymt jävla tråkigt det är att va sjuk?
Imorses kände jag t.ex inte vad maten smakade, och mamma hade vart gullig och gjort oboy med ostmacka till mig. JAG SOM ÄLSKAR MAT, HALLÅ?! Det är ju hemskt. Efter en liten stund började jag dock känna vad det smakade, så då blev jag nöjd och smaskade i mig lite vindruvor och ett äpple också. Sedan c-vitamintablett i ett glas (en sån som brusar ja) och en hel del halstabletter har åkt ner. Vaknade klockan 6 inatt av att jag behövde gå på toa och när jag väl kommit upp och såg mig själv i spegeln höll jag på att få ett slaganfall. Mina ögon var helt röda?!
Antagligen hade jag lyckats hosta sönder blodkärlen i ögonen, men det hade gått bort när jag sedan vaknade vid 2 och steg upp. Men vill lova att det inte var någon vacker syn... 

Och idag fyller min kära mammis år, grattis till henne! ♥

Langar bild på mig i mitt långa hår, innan jag klippt av det:

Och lite röd ton över hela bilden är väl härligt, eller? Känner fortfarande för att testa rött hår nån gång. Men det är en sån onaturlig färg egentligen. Passar inte till så mycket känns det som. Men man skulle väl komma in i det ifall man väl färgade det.. Troligen. 

Börjar bli hungrig också, funderar på vad jag ska göra.. Kanske kolla en film? Nån ur twilight-serien som vanligt eller? 
New Moon är fortfarande min absoluta favorit (2an i serien), men vet inte varför. Det händer mest grejer i den känns det som. Och trots att jag är värsta TEAM EDWARD, så gillar jag den filmen där jacob är med mest i bäst.. Hur korkad får man bli? Men älskar bellas och edwards passion i den.. Och dessutom såg jag den två gånger på bio. HUHU, tack till Ida som bjöd med mig en andra gång. Awesome. ♥ Och jag saknar dig vetdu..





Bilder tagna lite varstans ifrån google-sidor som poppat upp.

Kom på att jag såg på new moon för kanske en vecka sen? Dags att ta första delen - twilight - istället då? 
Vem vet vad som händer.

saknar alla i klassen.. trots att vi gått så kort tid tillsammans har vi kommit varandra nära väldigt fort enligt mig. en sak till kan vi iallafall konstatera..
JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT VA SJUK!

Let me have it


Egentligen borde nastygal betala mig för att jag gör reklam för de hela tiden.. De skulle kunna skicka hem gratis varor och sånt till mig typ, för jag lägger in bilder från deras hemsida och på deras kläder i pricip hela tiden. Please? Önsketänkade.
'Me like' grejer från Monki också. Hmpppf, vad sägs om att vinna den där miljonen på skraplott nu?

Visste inte att jag var så grym på diskus

Har glömt att berätta (eller ja, snarare så har jag väl inte velat skryta) att i måndags när vi hade idrott skulle vi kasta diskus. Låter mycket roligare än vad det är, det är en platta som man ska ta lite stöd och sen slänga iväg. Första kastet blev 11 meter någonting, usch vad dåligt. Sen andra kastet slungade jag iväg den och hamnade på 16,40 METER!
Det var det längsta vi kastat i klassen.. JAG KASTA LÄNGRE ÄN GRABBARNA I KLASSEN?!

WEYY, jag måste ju fått en massa muskler typ?!


Har haft jävligt kul i paint ett tag, men tänkte att jag skulle ändrat bakgrund och grejer i GIMP, vilket sket sig, och har ju inte photoshop på denna datorn.. bara i skolan (FYYYY SÅ TASKIGT!)
Men sen kastade Christoffer 16,90 meter ändå och tog ifrån mig all min ära.. 
Men det var la rätt bra för att va en brud iallafall!? Kasta ju längre än de andra killarna så.

Jag tar en gura tar en bira, och sen jag spelar med en vän

Nu sitter jag här och går igenom lite skojsiga bilder från mitt minneskort. Önskar verkligen jag hade haft någon slags smartphone (IPHONE PLZ ♥) så jag hade kunnat ta bilder snabbt och dokumentera dagen lite bättre.. Brukar ju inte direkt släpa med mig min systemkamera såsant det inte är 'SPECIAL OCCASIONS'.

Har ju förresten inte berättat nåt särskilt om den nya klassen jag hamnade i, eller människorna i den egentligen.. Har bara lagt in en bild på Amanda och snackat lite om henne.. men här nedanför har vi en till grym tjej som heter Julia (till höger på varje bild) 
Vart in på hennes blogg (anoutsider.blogg.se) och hittade en del bilder jag var tvungen att sno. (SORRY)

Dessa var från dagen då vi tog skolfoto, och den sista bilden är på lektionen då vi var tvungen att visa vår lärare Elektropops-Oleg eftersom han aldrig sett honom eller ens hört om honom. Bidrog till att jag satt och sjöng med, så kan det ju gå.. Är ju rätt bra på texten eftersom jag sitter och lyssnar på remixen hela tiden..
:VARNING BEROENDEFRAMKALLANDE:

En del kakao, en del oboy och en del vaniljsocker..

Min mamma tycker jag ska dricka mycket saft för att rensa ut sjukdomen ur kroppen fortare, det har jag själv ingenting emot, och såhär har jag sett ut mest intill hela dagen (bilden är från morgonen iofs och jävligt dålig kvalité, på tok för mörk, MEEEEN ÄNDÅÅ):
Jag tycker jag är söt i min hello kitty pyjamas. WIEEE.

Vet inte hur många såna här jag fyllt upp och druckit ur idag, men en hel del spring på toa har det blivit. 

Och förut bakade jag ju muffins. Här ser vi processen och resultatet:
Kanske inte var nödvändigt med så många bilder egentligen, men tycker det såg så gott ut och ville läska folk som kommer in på min blogg så.. VARSÅGOD!
Det blev 30 stycken underbart goda muffins, men snart är det väl bara runt 20 kvar skulle jag tro.. 

Sandra cyklade hem till mig snabbt som sjuttsingen (Iofs så bor hon jävligt nära), jag sprang ner ner i min enormt sexiga pyjamas och söta tofflor + vinterjacka på och bjöd henne på en muffins. Men hon höll sig på avstånd, bäst för henne det.. annars skulle hon va sjuk som mig vid det här laget. Vi såg en äcklig larv och en tvestjärt precis vid dörren, och hon verkade mest skraj för larven medans jag vet att tvestjärtar kan nypas med sin äckliga rump. Och när tvestjärten sedan var borta efter en stunds pratande blev jag skraj och sprang upp till mig för att gömma mig. HUHU.

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!