Purple much?


Vänster topp: Mitt hår just nu. Jag färgade svart igår och idag har jag busat lite.. 
Höger topp: Dagens inköp + 3 filmer som inte kom med på bild. Halsduken kostade 20 kr, böckerna 10 kr/styck, brillsen 60 och mamma betalade bh:n, hihu. Filmerna kostade 10 kr/styck de med, kändes fett värt! Det var två Potter filmer och Arthur och minimojerna, för de som vill veta. 
Vänster botten: Världens härligaste lila jeans jag provade idag?! Värsta färgbomben med den tröjan och de jeansen tillsammans. Dock var det inget jag köpte. Men vill ha! 
Höger botten: Härlig färg på brillorna? Kunde inte motstå. Dessutom hade de perfekt passform. Finfint. 


Märks att jag verkligen gillar lila just nu.. ♥

Hur fin på en skala?!


Åååhh, denna vill jag ha. Och nu vill jag ha två papegojor med av någon konstig anledning.. ♥

Sjukt trött på att vara sjuk

Hej fellas! Har någon av er något tips för att kunna sluta dra in luft genom näsan när man är tät och därmed även snoret när det känns som att det håller på att komma ut..? Trevlig beskrivning, yuck. Obehagligt det där med snor. Har nästan någon slags fobi för att snyta mig eller åtminstone en grov motvilja mot det, det är bland det äckligaste som finns. Jag får iallafall huvudvärk av att dra in, så nu ska jag stoppa i mig ytterligare en alvedon och sedan är det bums i säng som gäller! 

Som ni kanske förstår är jag sjuk. Rejält förkyld, inte skoj alls. Speciellt inte eftersom jag missar så otroligt mycket i skolan, och jag som redan är borta så mycket har massvis att ta igen. Och jag orkar verkligen inte plugga när jag är sjuk. Iochförsig orkar jag inte det när jag är frisk heller.. Men då är jag åtminstone FRISK. Suck. Jag har iallafall haft tid för att rita idag, vilket är ett plus. Minns fan inte senast jag gjorde det.. Ni ska få se exakt lika mycket som mina kära instagrammare, så kan ni ju även passa på att lägga till mig där för en inblick i mitt liv, wolfshriek@Instagram it is. 

WIP (Work In Progress):


Långt ifrån klar kan jag lova, men en bra bit på vägen. Hon ska få långt vågigt lila hår sen, kommer bli awesome. Kanske. Hoppas det iallafall. 



Och nu kokar jag, blöblöblö hej och godnatt. Har världens bästa immunförsvar, åh vad jag älskar det! ♥

Bikinis für alle



Jag har själv den virkade bikinin från bubbleroom/halens hemma, och är väldigt nöjd med den. Dock är jag ju varken brun eller snygg i bikini egentligen, men det får gå ändå. Dock kanske man ska tänka på att om man har en sån bubble butt som mig så kan det vara bra att ta en storlek större på nederdelen, vilket jag gjorde. Sitter som ett smäck!

Things about »me« that I felt to share with »you«


◊ Jag har aldrig rakat benen. Men jag har så ljusa strån så det syns ändå inte, och hade säkert fått ångra mig mycket mer ifall jag faktiskt hade gjort det.
♣ Vill ha septumpiercing och antalet tatueringar. När jag blir 18 smäller det. 
♥ Jag hatar min kropp och hur jag ser ut, det är bara vid ytterst få tillfällen som jag är nöjd. YTTERST FÅ. Men jag tror att jag kanske börjar acceptera mig själv allt mer nu, och det är ju alltid bra. Jag kanske inte har drömkroppen, men jag är en schyst människa iallafall!
♦ Jag har ofta ångest och mår dåligt av flertalet anledningar, känner mig oftast väldigt ensam trots att jag har både vänner, familj och pojkvän runt mig. Jag är livrädd för att bli lämnad, att den jag är inte ska räcka till.
◊ Jag har knappt några ögonbryn för att vara ärlig. Förr var det ju katastrofalt, nuförtiden är jag medveten om det iallafall och gör någonting åt det. Måste fylla i de med svart penna på morgonen men när jag kommer ut tycker jag ändå inte att de syns tillräckligt. 
♣ Jag saknar min bästa vän Victoria, och önskar vi skulle ses mer som vi gjorde förr. Känns som att vi knappt pratar, förutom när vi stöter på varandra i skolan. 



♥ Jag HATAR att städa mitt rum. Det finns nästan ingenting som jag är mer motvillig att göra än det. Men det är för att jag har så mycket skräp som jag inte vet vart jag ska göra av, ett alldeles för litet rum och därför är det nästan konstant stökigt. Jag har lite separationsångest med, och förr var jag gosedjurstokig vilket gör att mitt rum alltid var överbelamrat med gosedjur. Fatta problemen jag hade när jag skulle rensa bort och slänga sådant. Huff. Borde egentligen vara bättre att få städat det tycker man, men jag antar att jag trivs i en röra.
♦ Längtar tills jag fyller 18, fast samtidigt inte. Jag vill börja "leva", alltså få göra saker själv såsom inredning i hemmet och att själv få bestämma över allting, samtidigt som jag fortfarande känner mig som 12. Lillskiten här dåva'. 
◊ Jag föredrar chips och dip framför godis. Antar att det är för att det känns mer som "riktig" mat. Potatis, liksom. Nomnom. Dessutom är det beroendeframkallande, brukar äta tills jag får ont i magen, ungefär. 
♣ Mina favoritfärger är blå, svart, vit och för tillfället lila. 
♥ Jag har bristningar på benen och jag HATAR DET. Behandlar just nu med en produkt som heter Bio Oil, får väl se om det kan bli något bättre även fast jag inte har någon rutin i min behandling som man borde. 
♦ Jag dricker inte. Ett medvetet, bra val jag har gjort här i livet. Faktum är att jag aldrig druckit (smakat har man ju), rökt, snusat eller rökt på. Inte heller testat vattenpipa. *Applause*. 


Nu vet ni lite mer random skit om mig, och det kan ju alltid vara kul. Eller?

Fanfanfan

Jag vann inte. Synd att det tog så lång tid för Sandra att få det publicerat på bloggen bara, gick först och hoppades och väntade hela veckan, och sedan hela helgen igenom. *Suck*. Inte för att vara sådan, men jag gillade inte alls det vinnande bidraget.. Och det säger jag inte bara för att hon vann, och inte jag. Dassig tråkig tröja och sånadär virkade shorts som jag inte gillar alls. Hade hellre sett att Catarina skulle vunnit (om inte jag själv skulle gjort det, vilket jag såklart helst hade velat). Well well, that's life. Ska väl inte deppa över det. Men jag kom till finalen iallafall och det är ju alltid något! 

Här kan ni se vinnaren och Här vi tre som gick vidare till final. Vad tycker ni, var det rätt som vann?



Hittade några gamla halloweeninspirerade bilder på mig - tyckte de passade inlägget litegranna.

I'm watching you


Har ju något att se fram emot de närmaste åren iallafall. ♥

Hittade dessutom några jättefräscha fan-made Hunger Games videos, så sjukt grymma allihopa. *Fan girl moment, eeeek*


Fem myror är fler än fyra elefanter


Lite random bilder jag stitchade ihop på iPhonen. 3 från instagram och 1 från mitt önsketänkande. Kan ni se vilka som hör till vad? Detta blir lite som "Fem myror är fler än fyra elefanter" som man tittade på när man var liten och man skulle gissa vilken av de fyra bilderna som skulle bort.

I'll creep you off

Idag är jag sådär jobbigt, okontrollerat rastlös. Känns som jag bara sitter och väntar på att någonting kul ska hända, någonting som kan förgylla min dag och göra den åtminstone helt okej, eller bra. Men även om jag kollar en rolig video så försvinner inte rastlösheten. Den fortsätter gnaga där inom mig. Jag har ingen aning om vad jag ska göra åt det, och innerst inne vet jag att jag borde jobba med läxor/arbeten, men har verkligen noll fokus. Sådär jättejobbigt så det känns som att jag bara vill sova, eller möjligen glo någon film. Så jag tror faktiskt jag ska kika på det för att vara ärlig. Men först måste jag laga mig något käk. Under dagen har jag i princip bara bloggat, kollat shoppar, random sidor/bloggar, facebook m.m. Usch, hatar när jag slösar bort dagar på det viset, och inte blir man något gladare av det, man får bara mer cravings. 

Slängde dock ihop ett snabbt collage för att fylla ut lite space på bloggen, dessutom blir det snyggt med en bild. Vad tycks? 


Jag hade gärna klätt mig såhär iallafall! 


Ni kan ju alltid följa mig på antingen Polyvore eller Fashiolista om ni känner för det, där får ni se alla mina kollage eller kläder som jag gillar/är min stil.

CAMO CAMO CAMOUFLAGE.. PAINTING CAMO CAMO CAMOUFLAGE



HAHAHA, dog lite. "I MEAN, HAVE YOU SEEN GALE? HOTTIEEE". Fast 3:21 är det bästa. ♥

All I'm gonna say is "Fuck Yeah"

Photobucket
Tar gärna hem det här, right now. Speciellt den vitblåa jeansjackan med flagga på och den svartgråa med chicago bulls. Älskar att göra gifs. ♥

"När jag har fått sommarjobb ska jag..."

Allting hänger visst på att skaffa sommarjobb iår. För hur ska jag annars ha råd med alla supermegasnyggaochfräscha grejer jag tänkt köpa/göra/osvosv? Jag har skickat in en ansökan till Trollhättans Stad där 60 platser lottas ut bland de sökande. Jag hoppas verkligen att jag kommer med, för det kan vara en bra erfarenhet + att man fick fett med cash för de jobben. Runt 85 kr/timmen i en dryg månad låter inte alls fel, inte alls. Då kanske jag har råd med allt från longboard till creepers sen! Så ska jag ju dessutom hälsa på min älskade Nicole i Malmö, och där lär jag behöva pengar också, både till resan och shopping m.m. Plus att jag verkligen vill åka till Liseberg med min finaste David iår, jag älskar att vara där på sommaren, bara slappna av i värmen och ha det kul!


Jag och Nicole på Liseberg för två år sedan. Jag var rejält mycket smalare där med.. Och t.o.m då tyckte jag att jag var tjock *suck, skakar på huvudet*. Skulle göra vadsomhelst för att få tillbaka de där smala benen.
Måste bara påpeka att Nicole's vad är otroligt sexig på sista bilden. Likaså min ballongkropp!

Saknar dig Nicole. ♥

What if tomorrow never comes

HEEEEEJ. Idag hänger jag med min knasiga älskling Davidus! Vi har nyligen ätit mumsig tacos (som jag lagade, ÄR BÄST PÅ DET HEHEHE) och har tidigare idag varit nere på stan. Köpte mig ett oversize linne som jag tyckte jag var värd + att jag hittade en underbar svart klänning som var som ny på Myrornas second hand för 85 spänn. Billigt och bra! Perfekt helt enkelt. 



Jeansen på den första bilden hade inte alls varit fel att ha, men de kostade 500 kr och även fast de satt perfekt och var allmänt grymma kände jag att jag inte har råd med det. 
Osminkad och ful på den andra, men det är klänningen det ska vara fokus på!

∞ Raining infinity ∞

Den här dagen har väl inte varit sådär underbar direkt. Det spöregnade när jag skulle cykla hem och jag hade leggings och tygskor på mig. Inte det varmaste och skönaste man kunde ha direkt. Så frös som en tok när jag cyklade för regnet var som istappar som smattrade mot min hud. Usch. Hoppas inte skorna blivit förstörda nu. Och nervös och jävlig är jag med. Jag bara hoppas så innerligt att jag ska vinna tävlingen, men har verkligen ingen aning om vem av oss som kommer ta hem segern. Det vet ju egentligen bara Sandra. Hurrhurr. Kl. 19.00 får vi se. Jag kommer sitta på helspänn tills dess. 


Bilder från We♥it. 

Men det är ändå härligt med fredag, och vår lärare skulle ha genomgång med de som varit i Norge (typ halva klassen har varit borta mesta delen av veckan) den sista lektionen, och vi andra som redan haft genomgången fick helt enkelt sluta 50 minuter tidigare. Så slutade kl. 13.00. Finfint! Och idag ska jag bara lata mig. Titta på Vampire Diaries. Kanske också se Hungerspelen för 3e gången för var lite olaglig och laddade hem den igår. Inte så bra kvalité, men det spelar ingen roll för ska ändå ha den på riktig DVD när den kommer ut (vissa filmer bara man måste ha äkta vara av alltså). 


↑ Sådär går det när man har tråkig historialektion och ingen fokus alls. Fick förresten detta halsbandet för några dagar sen. Det kommer från Poppin Crystal.

Give me something to hold on to

Jag har glömt att berätta för er att jag fick hem paketet från bubbleroom i veckan. Dock var det en besvikelse, eftersom skorna som jag längtat så efter kändes helt plastiga och för 400 kr tycker man änna att det borde vara lite mer kvalité. Nu sitter jag och drömmer om "riktiga" Creepers, dock kostar godingarna nedan 700 kr. Men dessa har inget leopardmöster. Men de skulle man väl iallafall inte behöva bli besviken på. *Suck*. Jag kan inte betala så mycket för ett par skor. Eller kan jag det? 


Skänk mig dessa i födelsedagspresent (fyller 27e juni) och jag kommer älska dig förevigt. ♥ Hehe. 

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!