Skönaste snubben på jordklotet

 


Jaaa, vad ska man säga? Låter rubriken tala för sig självt. 


Spot on
Åh, dog just. Så snyggt. Precis min stil. Förutom att jag hade bytt ut väskan mot min nyaste fransiga vän (som jag inte visat än på bloggen) eller en ryggsäck, samt att jag antagligen hade haft platåskor istället. Hattar kan ju vara bland det finaste som finns, om man matchar det rätt, samt passar i det. Och jeansjackor. Åhhh. Saknar vår/sommaren/hösten. Vad som helst är bättre än vintern. Och snart ska jag dra en second hand runda som heter duga, ska ge mig fan på att hitta de grejerna jag vill ha/behöver. Senast gång kammade jag iallafall hem 3 harry potter böcker för en hundring. Katchingah!

Här hittar ni mer med bruden ovan. Jag måste fan skaffa lookbook så jag kan hålla koll på allt folk som har bra stil. Sån idiot jag är som inte gjort det än. Jaja, jag som har vad som känns som all tid i världen nu borde ju hinna med det. This is a reminder for myself. 


Alarm
Denna kommer bli kunglig när studioversion släpps. Kan knappt vänta. Så kär i Thibos stil och allt han gör, mygod. Så fin. Absolut sveriges snyggaste manliga artist, eller kan ni komma på någon snyggare? Jag har iallafall en klar vinnare här för min del.  


Blend in, but be fucking outstanding

At this place, we scare the kids to sleepSömlösa nätter resulterar i knas. 


Why tip-toe through life, to arrive safely at death
Verkligen sämst kvalité när man laddar upp, men visst. 


He captures my imagination and everything in between, He fills my soul with inspiration and he washes my spirit clean. Why he does what he does?
Mishka – Coastline Journey - Acoustic

Vet att han sjunger "she", men ändrade efter eget behag. 


Smiley face


Blivit så fruktansvärt kär i denna skjortan från Romwe. Så fin! 


Man ska va glad på jul har jag hört
Nu kommer jag alltid lukta gudomligt framöver. Bästa parfymen jag vet om, helt beroende av den. Tack till bästa mamma ♥


Cuadmitro

Tattoo me
Mmmh, jävla fina tatueringar det där. Speciellt på den vänstra bilden älskar jag vargen samt det ovan som jag tycker påminner lite om illuminati.. Jag hade verkligen inte haft något emot att skaffa en tatuering, t.ex en uppretad varg som visar tänderna och som verkligen har mord i blicken, samt något slags mönster som på den högra bilden någonstans. Kanske på just underarmarna, det är väldigt fint. Tänker mig också en indian som man ser i profil som har fjädrar i håret, samt fjädrar som virvlar runt honom. När jag är 18 får vi väl se vad som händer. 


Orion Theory

 
 
Hittade några superfina tröjor på en sida vid namn Orion Theory, och blev helt kär. Speciellt i den första med stenarna, samt High End och cirkeln på sista raden! Här kan ni kolla närmare på de.


Christmas and Me


BlakkLight Pictures, ni är gudar. Så fantastiskt bra kortfilm, satt och log hela tiden när jag kollade både 1a, 2a och 3e gången. Julstämning på hög nivå, och en fantastiskt bra sådan också! Man blir varm i hela kroppen, och hjärtat smälter för pojkens skull. 

Glöm inte att ändra kvalitén till 1080p! 
Bleeding out for you

 

Imagine Dragons – Bleeding Out


WEEKDAY ♥
I don't give a fuck, jag ska ha tröjan i mitten på översta raden. Den tröjan som det står "Art War" på provade jag i somras när jag var i Malmö hos min fina Nicole, köpte en annan tröja där men ångrar att jag inte köpte den här också, för den är väldigt fin, och annorlunda. Gillar budskapet på den tredje "No more animal pain for human gain" samt att även den är väldigt annorlunda. Och jag är helt råkär i den första klänningen, så fantastisk vacker. Samt kjolen. Bara åh. Cravings. Jag som precis fick för mig att jag inte behöver några fler kläder på ett tag åtminstone, ångrar mig ju bittert nu. 


Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!