Summer feelings



Nu när jag väl höll på vid mammas dator hittade jag fler bilder jag totalt glömt av/hatat ända tills nu och vips blir det lite mer bilder på bloggen. Hoppas ni inte misströstar! Själv längtar jag efter sommaren som en tok, tror inte någon missat det eftersom det känns som att jag skrivit det i vartenda inlägg det senaste.

antique vibe



Enda 'självporträttet' jag varit riktigt nöjd med, någonsin. Gillar den antika känslan.

Denna har gått på repeat en miljon gånger nu, kommer säkert komma upp i två miljoner bara idag



Så sjukt helvetes jävla underbar röst han har. Och så jävla snygg. Och videon är också underbar. Jag gillar den där rebelliska "bryter av", vill inte va som alla andra - sidan. Ett tips är att dra på ordentligt med bas! Älskvärt. ♥ 

Jag ska fasen jobba med musikvideor eller något liknande när jag blivit äldre. Det verkar så fantastiskt kul. Och jag har massvis ideér, det sprudlar ur mig likt en källa. Tar aldrig slut.

oasap

Ni som varit inne på min blogg tidigare kanske har sett att jag skaffat mig några "annonser" på min högra sidospalt. Den ena är från företaget Oasap.com som är en onlinebutik som har allt ifrån kläder, väskor, skor, accesoarer m.m och som erbjuder bloggare "giveaways" bestående av varor från deras sida. Jag har lagt kanske runt 1 miljon saker i min önskelista, och tänkte faktiskt ta och beställa min första giveaway: 



Och nästa gång får det nog bannemig bli ett par fräscha brillor i svart eller leopard jag spanat in på sidan:



Bli medlem ni med vetja! Klicka bara »HÄR«


Dessutom har de gratis frakt, vilket är superbra! 


Skriv en kommentar till detta inlägget ifall ni vill att jag ska förklara det mer ingående för er. It's as simple as that!

Vart vi än går, de dansar så



Jag känner verkligen för att dansa när jag lyssnar på denna låten. Åh, sommaren 2012 alltså!


Peace out bro. Äldre bild, redigerad nu. Då hade jag rött hår - men redigerad så det röda ska sticka fram ytterligare. 

Idag har jag jobbat med pappa hela morgonen och nu ska jag käka middag och sedan sticka ut och hitta på någonting. Solen är uppe, får passa på att få lite D-vitamin i mig. Ciao!

Girls on Board

Igår var jag på girls on board eventet på jumkyard med min fina vän Amelia och hennes vän Louise, dock blev det typ inget fotat, men det var inget jag tänkte något vidare på. Ni kan ju alltid kika in på Caty's eller Keela's bloggar för det kan hända att jag dyker upp på någon bild där. Kanske. Jag och Amelia var så hurtiga att vi cyklade både fram och tillbaka så hade både skoskav och ont i kroppen i efterhand, men det var det värt! Och Amelia lyckades vinna ett underställ från Eivy! 




Dock fick jag bild på lite av stickersen jag fick med mig hem och ballongerna som ni ser (bättre än inget, right), dessutom bjöd de på gratis bbq och fick i mig typ 3 red bull under kvällen (vi tre fick 9 sammanlagt = JAG VAR HYPEEEER) + en himla massa godis. Nom! 

En väldigt rolig dag iallafall! Och nu är det bara 19 dagar kvar tills sommarlovet, det riktigt spritter i kroppen när jag tänker på det.

Härligaste videon - får mig att sakna mina fina vänner något så otroligt



Längtar så efter sommaren och denna härliga video gjorde att jag längtar ännu mer efter att åka till Liseberg, konstigt att det kan vara så kul att åka till samma nöjespark trots att man varit där en miljon gånger typ..? Om jag åker dit iår ska jag fasen åka den dära uppskjutet eller vad den nu heter, är ju livrädd för höjder, men YOLO, eller hur? 

Snart är det sommarlov, måste jag se till att träffa både mina gamla och nya vänner massvis! Ska leva livet. Men först ska jag jobba röven av mig hos min farsa så jag får några stålar.

I'll bake you pies



Asså åh så beroendeframkallande. Mycket bättre än originalet av Britney.. Trots att det är en parodi älskar jag låten. Och grabbarna sjunger bra! ♥

Min far heter Ozzy Osbourne


Typ. Jag gillar mina brillor.

WANTS FROM JFR: PURPLE STONE RING AND SKULL HAIR RING

Kikade in på JFR's sida och hittade denna ursnygga ring (som skulle matcha mitt senaste tillskott i glasögonsamlingen) och en döskalle hårring som jag faktiskt suktat efter ett tag nu. Tycker det är så fult med tofs annars (och jag personligen tycker absolut inte att jag passar i det) men detta piffar ju till vilken håruppsättning som helst! Får nog ta och klicka hem ringen och den silvriga skallen snart.. Det kliar i fingrarna! 




Troligen har ni väl tidigare hört talas om JFR, de är ju inte direkt okända här i branschen, men tycker det är en bra sida med mycket fina smycken och trots allt inte så värst farliga priser som man kan hitta på andra ställen.. Ni kan även få tips, erbjudanden och ta del av tävlingar om ni gillar deras facebooksida. Klicka bara på bilden nedan för att komma dit! 




Har förresten ändrat om lite i bloggen, gjort lite mer mellanrum på kategorierna och lagt till olika banners. Tryck f5 för att uppdatera, dock är det inga stora ändringar. Men bara en heads up! Om det är någon som vet hur man breddar isär själva kategorierna + t.ex texten "kategorier" som står ovan i sidospalten skulle jag vara tacksam för tips. Vill inte ha allting så tätt, luft ska det vara nu när det är sommar!

Nice crop tees, sister


I like it. Tummen upp på det.

Haunted house


Hittade en äldre bild på mig i mobilen, och redigerade lite. Vips blev den helt okej. Här bär jag tygkassen "Whatever" från Kan Dee Shop, precis när jag hade fått hem den. 

Kan avslöja en "hemlighet" för er: Jag står faktiskt i köket på denna bilden.. Det kunde man inte gissa va?! Tycker det mest ser ut som ett övergivet gammalt hus, där jag är någon slags ande som uppenbarat sig.. Därav rubriken på detta inlägg!


Ytterligare 3 edits, men de fick bli små. (Klicka på dem för att se de i större format)

Heels higher than the sky

När jag var ute på överby för att leta avslutningsskor för ett par dagar sedan (man kan ju inte sitta hemma hela året bara för att man är sjuk liksom) så hittade jag dessa godingar. Jag pratade ju om att jag absolut inte skulle ha några klackar iår, vill ha skor som jag kan använda året runt och inte bara en gång.. Så såg jag dessa. Och nu är jag lite kär i de för att vara ärlig. De liknar Jeffrey Campbell Lita skor litegrann, men är betydligt billigare då de kostar 399 kr. Dock är de jävligt höga, faktiskt ännu högre än vad man kan se på bilderna. Kände mig två mil lång när jag stolpade runt i dessa i butiken. Men.. Nu måste jag fundera över hur jag ska göra med dessa. Har ju inte köpt de än alltså, men funderar på det.



Vad tycker ni?
De ska passa till denna klänningen. ↓




Imorgon/idag bär det av till vårdcentralen för att kolla om min sjukdom är bara mer än förkylning, i och med att jag haft det i över en vecka nu. Ciao bellas. ♥

Update: Det blev inte besök hos vårdcentralen, för kände mig bättre. Nu känner jag mig sämre igen och vet inte vad som händer för fem öre. Imorgon (onsdag) kanske det får bli vårdcentralen trots allt, för det verkar ju aldrig ge med sig.

In sickness and health

Känner mig hemskt dålig på att svara på kommentarer det senaste, kanske är det för att jag ligger och sover bort mesta delen av dagarna och helt enkelt inte orkar någonting.. Ni får ursäkta mig! 

Såhär har jag iallafall sett ut de senaste dagarna, kakpyjamas, stort glas med saft och äckligt fett hår för att jag inte orkat ställa mig i duschen ens. Visst ser jag mysigt nergången ut? Blä. Men regnbågsfiltret är fint iallafall, och det är ju alltid något.


Det får komma mer uppdatering imorgon helt enkelt, kram. ♥

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!