Hats, spikes, wolves and hamsaVibes, baby. Sånt som jag kallar 'cravings'. 
 

Eyebrows did not exist when I was young


Den senaste veckan har varit helt fel, försöker fixa mitt liv och kommer tillbaka när jag är glad igen. Om man bara kunde spola tillbaka tiden. 


Crayons on walls, I'll color on them all, I'll draw until I've broken every law


Foster The People – Don't Stop (Color On The Walls)


Breaking Dawn pt. II

Nu fick jag äntligen bokat biljetterna (kan tro att biografen var seg på att lägga upp bokningssidan) och på fredag smäller det! Jag, Amanda & Paulina är det som ska gå och se den. Jag som väntat och längtat i mer än ett år nu kommer minst sagt vara i extas. Här kommer lite inspirationsbilder inför filmen! 


BE BRAVE

 Älskar verkligen filmen Brave som jag kollade på häromdagen. Så otroligt bra. Den framkallade allt i från tårar och skrattattacker till starka känslor. Denna delen av filmen där Meridas pappa Fergus imiterar henne måste vara bland det roligaste i hela filmen, dog av skratt första gången jag såg det. "Den bra delen" börjar vid 0:41 på denna videon, eller så kan ni klicka på DENNA LÄNKEN för att komma dit direkt.
One more word and you wont survive
Känns som jag lyssnar på samma musik mest hela tiden, men nu vill jag dela med mig av ett urval av låtarna jag lyssnar på nu. Dels för att själv minnas och dels för att ni kanske ska hitta något "nytt".  

Blue Foundation – Eyes On Fire 

Foster The People – Pumped Up Kicks

Johnny Depp, Helena Bonham Carter – My Friends

Fake Problems – ADT

Shinedown – Shed Some Light

Shinedown – 45 - Acoustic

Gitla – The Whistle

Tokio Hotel – Geisterfahrer

Imperial Mammoth – Requiem On Water
Urban Cone – Ghost Song
Urban Cone – Deja Vú

Of Monsters And Men – King And Lionheart
The Ben Taylor Band – Time Of The Season
Oliver Shanti & Friends – Sacral Nirvana

Den sista låten är som en resa för själen. Man hamnar helt plösligt på en torr slätt med sin indian familj intill sina handgjorda tält av djurhudar där alla sitter och syr stammens mönster på en bit, rider hästar i kapp med solnedgången med håret flaxande kring axlarna, eller på toppen av en hög klippa med örnarna som flyger runt en och den breda klart blå floden som rinner nedanför. 


It's so light, I got to keep my eyes shut
Self portrait. 


Sphynx Fiction

Vet inte ens om det är möjligt att bli så förälskad i ett linne som jag blev nu. Kan Dee la upp ett förslag på ett nytt tryck till ett linne, och jag är frälst. Sphynx Fiction. .A.L.I.E.N. ♥


Först tyckte jag absolut att svart var snyggast, men nu lutar det mer åt burgundy. Hur som helst, så är allting med den helt perfekt, enligt mig. Jag som älskar ärmlösa tröjor sååå mycket. Kär x 1000. 


Help me


Åhh, nu börjar jag noja över min bloggdesign. Tycker det är alldeles för liten kolumn på höger sida och alldeles för liten plats för min presentation, samt att all text i hela bloggen sitter allt för tät. Jag har trots allt ändrat texten i presentationen, till vad jag trodde var kortare, men som visade sig vara ännu längre. Kanske jag också borde ändra headern? Eller byta blogg helt?

Någon som har en idé om vad jag borde göra? Jag är clueless just nu. 


 

All the beautiful dresses


Alltså nä, jag kan verkligen inte kolla på kläder, speciellt klänningar utan att bli kär. Jag är störtförälskad, med betoning på stört. Så vackra klänningar, som omedelbart får mig att tänka på bal och student i 3an. Nu är det drygt 1 ½ år kvar, och jag kan egentligen inte påstå att jag längtar, men samtidigt så längtar jag till att få klä upp mig. Och nej, jag tänker absolut inte ha färgglad klänning på mig under balen, jag ska ha en vit hellång klänning med släp, som ser ut nästan som en brudklänning. Och då ska jag vara smal och snygg också så att alla tappar andan när jag kommer in. Haha nej men, drömma kan man väl. Men en vacker, vit och lång klänning vill jag ha, det är ett som är säkert. Jag skulle helst av allt ha någonting liknande "nederdelen" på den första typen av klänning, men "överdelen" på den andra, kombinerat i en. Det skulle vara sagolikt. Designers, start your engins! 

Dessa är ifrån Ida Sjöstedts kollektion för Nelly.com. 


Wolfshriek

Lite fler bilden från gårdagen. Följ mig på Instagram för att få uppdateringar direkt, @WOLFSHRIEK.  


Lioness

Hittade en snyggingtröja på carlings hemsida. Funderar på om jag ska leta upp den och testa nästa gång jag kommer ut i butik. Men det känns ändå lite saftigt att betala 299 kr för en sweatshirt som inte ens har ärmar? Hmm. Jävligt snygg dock, även om jag heller inte riktigt ser användningsområdet, speciellt inte nu på vintern. 


Jag gillar kläder lite väl mycket för att det ska vara bra för mitt eget bästa. 


Snyggaste tvillingarna på jordklotet

Alltså åååh, avlider.. Bill. ♥
(Om ni inte vet vem som är vem, kolla på jackorna)
Doing my own thing


Det finns nu massvis med snygga och billiga smyckesdelar från Kan Dee Shop. Funderade faktiskt på om jag skulle ta och beställa några, hade ju vart kul med egengjorda smycken och jag har massvis med ideér, som vanligt. Jag märkte nu att jag speciellt fastnat för de silvriga, men det finns en massvis andra färger, material och former i shopen. 
Här hittar även ni smyckesdelar, om ni är intresserade!


Gud ska veta att jag har syndat, and it feels good


Tjena mina vänner, nu känns det som att det var längesen senast! 

Idag fick jag paket ifrån jfr.se, innehållandes mina flatforms! Helt underbara skor, då jag fick testat de under kvällen med kan jag inte säga något annat än att de är helt perfekta. Ännu bättre är det ju för att jag vann de, allting som är gratis är gott! Men jag har också syndat. Jag som inte skulle köpa fler saker. Var ute på överby för det var tjejkväll då de har öppet längre, rea i mängder i butikerna och massvis med tävling och gottigheter som de bjuder på. Jag fastnade inne på Bikbok där de hade 50% på ordinarie priser, och jag som tittat på jackor där kände att jag var tvungen att slå till. Man får inga såna erbjudanden annars känns det som, så istället för 800 kostade jackan 400 kr. Samt tishan under från Cubus som kostade drygt 100 istället för 150 kr. Den är som gjord för mig. In love. ♥Samt att jag även blev sminkad av en tjej där ute, tänkte varför inte.. Det är väl kul för de att ha någon att kladda på, så jag sa till henne att hon fick sminka mig hur hon än ville! Jag tycker det blev bra, påminner om en påfågel (ännu starkare färger i verkligheten). Ha en fortsatt trevlig torsdag, för det ska jag ha! 


Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!