Vinn en iPhone 4 hos idasbeauty.se!

Jag är verkligen glad över att jag fick tillbaka min iPhone 3gs efter att ha varit länge utan den. Men tiden efter att den kommit tillbaka har jag upptäckt några fel. T.ex att den stänger av sig själv lite då och då (oftast när det är runt 20% batteri, men har även hänt vid 50%) och att den bara kan startas igen genom att sätta i laddaren. Och oftast även då måste man starta om den. Det värsta med det är att det kan ju hända närsomhelst på dagen, även i situationer då man inte kan ladda mobilen, t.ex om man är ute. Ett exempel som jag tänkt på är om man är ute sent och behöver bli hämtad av föräldrar, eller om de försöker få tag på en och man är långt hemifrån, men då kan man inte nå varandra. Det känns inte så kul. Dessutom är det extra viktigt för mig som diabetiker, att ha tillgång till telefoni om det händer något. 


Nu har Ida en tävling där man kan vinna en iPhone 4, och jag är med och tävlar! Här kan även du vara med.


Fransig

Var i Göteborg idag med min kompis Jonas, och kikade i massa butiker. Blev helt kär i en massa jeansplagg från beyond retro och weekday vintage, så det blir en snabb tur imorgon igen för att kika. Köpte mig dock ett par fransiga leggings idag. Såå fina! 



150 pix.
 

But his heart has been stopped by the appearance of a beautiful gypsy girl who is only too easy to fall in love with

Hittade två fantastiskt fina bilder på datorn, som jag tror är ifrån Spell & The Gypsy Collective, om jag inte misstar mig. Gillar de skarpt iallafall, eller egentligen allt med Spell & Gypsy. Så fruktansvärt snyggt. Här hittar ni mer ifrån dem.


Rensar förresten bilder på datorn, vilket kan vara bra att göra lite då och då, eftersom det fylls på och egentligen är det bara en väldans massa skräp man har lagrat som man inte ens minns att man har.  


Älskling, jag vill bara att du ska veta att du är den...


Bästa och absolut stiligaste pojkvännen i världen. Jag älskar dig otroligt mycket David. ♥


Wild Wolves



Snyggjacka ifrån Romwe. Jag som gillar vargar med, åh. 


Interiör

Kan inte beskriva hur jäkla sugen jag är på att skaffa egen lägenhet och inreda och bara åh. Har blivit så mycket mer intresserad av inredning och sådant det senaste, fast jag trots allt tidigare sagt att jag skulle kunna tänka mig inredningsarkitekt som jobb. Men nuförtiden kan ju nästan alla detta själv känns det som, så vet inte hur stor bransch det finns. Nu ska jag iallafall visa några saker som jag gått och blivit stormförtjust i det senaste, framförallt kuddarna och plädarna. Såna småsaker som ändå är nödvändiga för att göra helheten så personlig som det bara går.

 


Muggarna var i helt fel bakgrundsfärg dock, men struntsamma. Sakerna är från Indiska, H&M & Mio. 


The Arena

 


Vet inte om jag lagt upp denna någon gång tidigare, men den tåls att se fler gånger, då den verkligen är sevärd och bara helt fantastisk. De har lyckats så fruktansvärt bra med allting, de flesta fighting scenerna känns äkta och det är så snyggt filmat att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och sånt underbart ljus. Åh. Låten fastnar med för den delen, hade den i huvudet större delen av eftermiddagen och var tvungen att leta upp den och kolla/lyssna på den igen. 

Snyggaste fransväskan




Kan tro att jag gillar kläder från Gina Tricot eller? Denna väskan har jag tyckt varit snygg ända sedan jag såg den första gången, men tyckte fransgrejen upptill kändes så onödig och konstig. Men så testade jag den i butiken senast jag var där i förra veckan med Amanda, och det var absolut inget fel på fransarna upptill utan snyggt som sjutton. Det enda som är synd är att väskan nästan är för liten, men om den kommer på rea ska jag haffa den, liksom skinnkjolen och den lurviga svarta tröjan som jag redan har i vitt.

Höst - plus och minus

Jag tänkte ta upp vad jag tycker är bra och dåligt med hösten. Visst finns det fler saker än dessa, och många kunde jag säkert inte komma på, dessutom fick inte alla plats. Dock märkte jag ganska direkt att plus-sidan ändå var överlägsen minus. 

Bilder från weheartit

 

Cloudy Melange

 
Ziperall - Cloudy Melange hos Mylovebasket

Jag vet att det inte är snyggt med onepiece egentligen, men det måste ändå vara det skönaste plagget som någonsin skapats. Jag har ju en svart oäkting från Ullared, som jag trivs jättebra i, men jag har alltid velat ha en grå. Det ville jag mycket hellre ha än en svart, men det fanns ju inga. Denna från ziperall ser så sjukt varm och mysig ut, och hade verkligen inte haft något emot att skrutta runt i den hemma, frisk som sjuk, gå på promenader i under istiden och ha på sig när man sitter i bilen och ska åka långt. Då hade jag mått som en kung. 

Klicka på bilden för att komma direkt till produktsidan! Är med i en tävling nu där man kan vinna en ziperall, och dessutom få chansen att designa en egen. Jag har verkligen bästa ideén till ett mönster (säger bara aztec/ethnic), så om ni skulle vilja kan ni ju alltid klicka på bilden bara för att ge mig en röst! 


White fur



Zombie. 


Fly like Batman



Är sugen på att träna, trots att jag är så orkeslös och himla otränad just nu. Fick fan ont i vaderna av att gå till skolan. Welcome to the new low. Fast nu har jag ju ändå idrott 3 gånger i veckan, vilket egentligen bara känns som att det sliter ut mig. Men någon nytta gör det ju. 

Vill komma igång, börja äta nyttigt, träna och gå ner en massa, och framför allt bli nöjd med mig själv. Det faktumet att min farsa bara väger 20 kg mer än mig känns som en tyngd då jag alltid sett honom som 'stora pappa'. 

Så hemskt bara att det måste bli kallt och jävligt i ett halvår nu, för jag vägrar träna på gym. Tycker det känns så pinsamt, stå och svettas bland andra människor när man kan röra på sig gratis utomhus. 

Nu behöver jag bara skaffa nya träningsskor först för mina gamla har gått sönder. 

Jag kom förresten på att jag kan göra annat än "vanliga" mode och klädkollage. Bilden ovan får tala! 


Billytilly



Världens brutalt snyggaste, mest inspirerande Emelie Eng/Billytilly och hennes bilder. Hon är verkligen en av de vackraste svenska brudarna jag vet om. På delad förstaplats med Sanna Holmberg/Tofauti. Om det är någon som får mig att vilja färga håret blont, då är det fan de två. Och de inspirerar mig tusenfalt med sina stilar. Bara åh, kolla in deras bloggar om ni inte gjort det tidigare. De är världsbäst. Jag vill också vara snygg och fotogenisk. 




The darkest water



Kollage kan jag åtminstone fortfarande finna tillräckligt med lust för att göra, så det kan jag väl bjuda på. Mycket samma här känns det dock som, men det finns helt enkelt kläder som jag bara inte kan släppa.

Så, det kollaget fick bli inspirerat av just det, hur jag känner mig nu, färgen jag rent av bor i och allt det som vinterhalvåret bär med sig. Jag gillar svart, men samtidigt skulle jag behöva lite nytt, både när det gäller färger och stil. Jag är insnöad på en grej, känns lite som "been there, done that" med denna. 

Ni får fortfarande väldigt gärna ge tips på en produkt eller kanske en viss detalj ni vill ska finnas med i ett kollage, så jag får lite inspiration till att skapa något NYTT. 

Nästa vecka är det mediedagar i skolan, hoppas jag blir mer pepp då! 


I'll might be back sooner or later

Har ingen blogglust, känner inte att jag har något att skriva om alls och orkar bara inte med detta just nu. Jag lever och försöker njuta av livet bäst det går med skolan och det hemska regn- och ruskvädret. Sålänge kan ni ju ta och lyssna på världens skönaste låt gjord av världens bästa Urban Cone, för det gör jag själv mest hela tiden just nu. 

Urban Cone - Searching for Silence 


Ett litet experiment till bild. Mörkrets drottning, nej men. I was bored and so on.. 


Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!