Geh

Tokio Hotel – Geh
Världens finaste låt jag nästintill glömt bort, eller nej, snarare försummat. Den är så fin.
(Ingen video från youtube gick att spela upp i bloggen, så det fick bli en spotify länk istället. OVAAAAN)


nathys wishlist

Nu har jag uppdaterat min önskelista för i jul, plus lagt till text för att fylla ut tomrummen. Heh.
Nästan börjat använda "smeknamnet" Nathy som min kompis Simon brukar säga, tycker det låter nice ändå..? Bara för att jag kallar honom Sajjmon. Låter som... Salmon. Lax på engelska. Hurrr.

Kommer nog dessutom vilja ha några nya smycken inom en snar framtid, men det är nog någonting jag själv får köpa, kanske för pengar jag får i julklapp, för jag har inte riktigt samma smak som min släkt iallafall! 

Det är egentligen bara shortsen, möjligen linnet från Kandeeshop, pengarna, Kanske Clarins Fix Make Up spray och drömfångare som är möjliga här.. Och drömfångaren måste jag vara med och köpa, för den ska va perfekt, precis så som jag vill ha den och min storlek. Kamera har jag ju ioförsig redan med, så det är ju inge synd om mig - dock saknar jag den MYCKET, den är fortfarande på lagning, typ. Bara att en iPhone lockar så otroligt.. 

Funderar dessutom på ifall jag ska sätta upp en vi hylla på väggen där jag inte har någonting, och ställa grejer däruppe.. Behöver göra av allt mitt skräp någonstans. USCH, jag måste verkligen storstäda mitt rum. SÅÅÅ STÖKIGT. BLÄ. Nu blir det fortsätta på mina läxsaker jag har. Missar fortfarande så mycket i skolan, hurrrrr. Oj. Ska HURRRR bli mitt nya ord nu eller? Lets go for it. 


Såntdärsomvikallarcravings

Kan det inte finnas någon härlig liten människa därute som vill skänka mig dessa shorts?

Skulle bli himla glad då. Varför måste de va så dyra för, ett par shorts kostar ju drygt 1000 kr. Jag. Har. Inte. Råd. Please.

Dream Catcher - this is art

Igår när jag sökte efter Dream Catcher (kommit på att jag vill ha en riktigt vacker sån i julklapp med) på Google, hittade jag någonting mycket intressant.
Jag undrade vad fan det var för någonting, men blev ändå så faschinerad på samma gång. (Typiskt mig!)
Jag snubblade in på en snubbes sida (som visade sig vara svensk med för den delen) som helt tog andan ur mig.

Jag blev så tagen av hans konst, den är så vacker på ett sätt som inte går att beskriva, men samtidigt så rent ut sagt galen. För det finns en flik som heter 'Concepts' och 'More' på hans sida, där han ritat upp de mest groteska och vanbildade varelserna. Men saken är den, att jag gillar det! Jag har hittat ovanstående verk under 'Illustrations'.
För mer bilder, i bättre kvalité, besök: CLOISTER.SE

- Alla bilder och rättigheter tillhör Nicholas Cloister -

Så j*vla vackra






Vackrare får man väl leta efter. Speciellt 1a och 3e bilden. Hurrrrrr, vad fuskigt fina vissa människor ska va.

iPhone, I choose you.

Nu är det väl hundrade gången jag är med och tävlar om en iPhone, och speciellt länkar till tävlingen i min blogg. Men man vet ju aldrig, eller hur? Skulle va så grymt, eftersom iPhone är bland det mest efterlängtade i mitt liv. Jag börjar känna mig desperat, haha. Ända sedan min 3gs dog, har jag bara längtat.. Nu kan det väl ändå bli min tur?
Tävlingen är hursomhelst hos TINANJ.SE och tävlingsinlägget hittar ni HÄÄR!
Skulle ju inte minst sagt liva upp en sjukling som mig heller för den delen!

Tävlingen avslutas den 20 December.

Two days left til December

Det är ju sjukt vad tiden går fort! Det är redan December (om två dagar, men ändå). 
Och sedan är det bara 24 dagar kvar tills julafton. Och då ska man få presenter. Och då ska man vara glad och gilla julen och hoppas snön har kommit. Jag är inte ens sugen på jul iår, det enda roliga är presenterna - om det nu blir någonting man vill ha. Jag har blivit värsta grinig, orkar inte med massa nissar, granar med krimskrams i, fula broderade dukar och ljusstakar och julstjärnor som allt går i rött-vitt-grönt. Typ. 
Kanske blir gladare framöver när det kommer allt närmare julen, men just nu är jag Anti-jul. Tyvärr.
Fast lite mysigt kommer det nog bli ändå, när snön väl har kommit och man måste krypa ihop i varma sköna kläder och sitta inne och glo film med sin pojkvän eller sina vänner. Jodå, det kommer allt funka. ♥

Trassligt värre

Sjuklingen hann under gårdagen titta på 3 filmer. Nedan följer mina "recensioner" eller vad man nu ska kalla det. Vad jag tycker om filmerna helt enkelt. 
Trassel (Tangled)
Trassel var helt underbar. Sån mysig film, tycker den var helt suverän. Man blir aldrig så glad som när man kollar på tecknat! Och jag gillar verkligen historien bakom, törnrosa i en ny tappning. Och allting är så himla fint animerat och ååh, man blir bara glad av den. Dock hade vi kunnat skippa delarna där de sjunger allihopa, för har aldrig varit ett big fan av det i filmer, även fast de sjunger bra.. Men nej tack.
Och jag bara älskade den lilla kameleonten Pascal. Åh så söt. Största plusset för att filmen var så fint gjord, så måste bara lägga in några screenshots från filmen för det.


Poppers Pingviner (Mr. Poppers Penguins)
Poppers Pingviner var ytterligare en såndär feel good film. Man blir glad av den, och den var också väldigt bra enligt mig. Från stel kostymnisse till allälskande familjefar igen, det brukar funka bra i filmer. Förutom att de har med den roliga twisten med pingviner i denna. Så söta.

Bridesmaids

Bridesmaids tycker jag inte alls var särskilt bra. Visst, den var väl lite småcharmig emellanåt och några korta passager med roliga delar, förövrigt stel och torr humor och jag tyckte filmen var seg rätt ofta. Näeee. Det skildrar en tjejs miserabla liv där hon bor med två knäppgökar, är kär i sin KK och hennes bästa vän precis ska gifta sig, så hon blir brudtärna. Sen blir det bråk mellan huvudkaraktären och en annan kompis till bruden, och "kompisen" saboterar hela tiden för brudtärnan och blablabla. Gäsp. Snark. 

Idag blir det nog att kolla fler filmer, plugga en del och bara försöka bli frisk. Otroligt tråkigt att bara ligga hemma hela tiden och man missar ju så mycket i skolan.. Funderar mer och mer på om jag kan ha dragit på mig årets influensa? Svårt att veta det där.

Nathys cat

Det här är ju Tigris på pricken.
Senast för några dagar sedan skulle hon sitta på mitt huvud när jag låg och försökte sova, och tugga lite smått på mitt hår. Mysfaktor på hög nivå. Slutade med att jag försökte stänga ute henne från mitt rum, men hon bara fortsatte komma in så ställde lite bröte framför dörren (har ju gott om den varan) så stod hon utanför och jamade som en.. Ja som en, jag vet inte vad. Det var inte helt okej faktiskt. Men hon är jävligt mysig annars, och hon börjar bli stor. Jag som trodde att hon skulle va min "lilltigris" för alltid. Suck. ♥


ÅÅÅÅÅÅH, EN UPDATE:
Jag hittade Tussen möter Tigris för första gången, det var ungefär exakt så här han reagerade. Så jäkla kul.

Tea flavour

Sitter just nu och dricker mitt absoluta favorit te för tillfället!
Minns att jag tyckte det var så äckligt när jag smakade på det första gången, och slutade dricka det illa kvickt. Men hittade det nu igen uppe i skåpet för ett tag sen och var tvungen att testa.. Och nu kan jag inte sluta dricka det helt enkelt. 
Några övriga favoriter jag har är: 

1.
2. 
Och 3. Svartvinbärste som jag inte hittade någon bild på.. 

Dock är det inte särskilt nyttigt när jag dricker te, har oftast alltid 3 sockerbitar i, ibland kan jag nöja mig med 2. Men det är verkligen inte gott annars. Det måste vara sött. Men det beror på vilket te det gäller också. Dessutom byter jag favorit te ganska ofta, för det är klart att man tröttnar, men dessa har hållt i sig ett tag iallafall. Och sen gillar jag ju självklart typ Blue Fruits och de där sorterna, men de känns så vanliga. Plain. Väldigt gott med te iallafall!


Känner verkligen nu att jag börjar känna mig mer och mer sjuk (VILL INTEEEE), så ska försöka chocka halsflussen eller whatever det nu är och driva ut det ur kroppen med hjälp av varm vätska, och där kommer téet in. Om jag inte kan dra till skolan imorgon missar jag simningen (som jag ioförsig nojat över ett tag med, gillar INTE att visa mig i bikini), vilket inte blir bra. Dock blir jag ju inte direkt ledsen om jag missar det, men då måste jag dra dit någon gång själv efter, och det känner jag inte för eftersom man måste be om hjälp hos personalen för att göra olika övningar, och så får man dessutom betala inträdet själv då.. BLÄ.

Fast man kanske inte ens skulle kunna gå ut utanför dörren imorgon, the storm is coming. Och vinden fortsätter blåsa utanför mitt fönster. Tror jag ska sätta mig och glo lite Tv, eller kanske spela nåt spel. Heh. Dubbelfjompig bild på mig för att inte inlägget ska bli så bildlöst.

Jag börjar vänja mig vid att jag kanske inte är så hemsk utan smink egentligen, även fast såfort jag t.ex kommer till skolan så blir det galet illa, och när min fotolärare tar bilder på mig så jag ser ut som en dubbelgnu är det inte heller kul! Varför är det alltid bara bilder på en själv i klassen som blir fula?

Well now im tough enough

Vart på överby idag med min mammut! Trodde vi skulle blåsa bort ett tag, men vi tog oss allt hem välbehållna. Fick med mig världens snyggaste fjäderörhängen och snajsigaste halsbandet ↓
Pulpit rock
Plus att jag nu också har ett par shorts på önskelistan
Världens jävla bästa jeansshorts, stretch och sköna som fan! De ska bli mina. De måste bli.

Detta året har jag dessutom bestämt mig för att göra en önskelista med bilder istället för bara skriva, blir ju mycket roligare så! Men änsålänge vet jag bara några få saker jag önskar mig, och vet att jag inte kommer få allt. Kan ju inte önska mig saker som är helt utanför prisramarna, visst man kan önska sig iphones och kameror, men det funkar ju inte riktigt om man inte har pengarna till det. Men önska kan man ju göra iallafall!
things i'd like


Känner mig dessutom riktigt krasslig nu, det började med att jag under dagen började få ont i halsen, så det kändes torrt och det hjälpte inte hur mycket jag än svalde eller när jag väl fick dricka.. Nu gör halsen fortfarande ont, och mina bihålor känns inte helt okej för att va ärlig. Och när jag nyss kände på halsen känns den ena halsmandeln faktiskt lite svullen, eller är det bara jag som inbillar mig? 

Kändes att det var dags att börja blogga igen när jag för en gångs skull hade något intressant att komma med, och nu när mitt självförtroende har kommit tillbaka lite.

Lika bra då som nu

Kan inte bestämma mig för vilket som är bäst, på tyska eller på engelska. Så jag ger er båda.

Så fint. Blir helt nostalgisk. Om jag bara kunde få se de en gång till. Och det ska jag med. Någon gång åtminstone. Det har jag bestämt.
Ni är så fina. ♥

I greet the pain welcome

Usch. uppdateringen har varit låg. För även jag har varit låg. Inte riktigt varit mig själv de senaste dagarna.
Tog en himla snygg bild på mig igår. Hemsk som jag ser ut.
Färgade håret igår också. Det blev illrött i hårbottnen och rötterna, men nästan brunsvart i topparna och på längderna. När jag satt och åt frukost i köket imorses lyste solen på mitt hår, endast då såg det lite rött ut. Och tror effekten på fotot gör att det ser rödare ut. Riktigt så här ser det inte ut i verkligheten då kan jag informera. Och det förvånar mig inte ifall mitt ansikte ser lite mosigt ut, för har nog lipat en hel del när detta fotot togs. Jag orkar inte bry mig. Bjuder på en bild iallafall. Då blir alla glada. Förutom jag. Mamsingen ska åka till affären och köpa ytterligare en färg idag, så jag ska försöka att åtminstone få jämna ut färgen lite mer. 

Hade iallafall planerat på att dra till skolan imorgon. För har varit hemma både idag och igår. För jag har mått piss. Psykisiskt. Whatever. Jag har långt hår igen iallafall, det kan vi konstatera. Kändes inte alls så långt först innan jag färgade det, men helt plötsligt känns det som att det har växt typ en mil. Kanske hårfärgens förtjänst. Hehe. *Drygt skratt* 

Jag kom på en grej nu också. När jag satt och grubblade. Jag saknar en himlans massa folk. Kanske dags att börja komma ut lite, vara social igen. Och sen folk som jag aldrig träffat, men pratar en massa med. De skulle jag också vilja träffa. Så jag inte bara inbillar mig att det faktiskt finns så många underbara själar. Bara bosatt mig på fel ställe typ. Inget illa menat, det finns såklart underbara folk här med, det finns undantag. Eller så är det bara jag som inte lärt känna alla andra. Men, jag kan inte. Nä. Osammanhängande text. Kul. Täcken är sköna. Saknar min kamera. Den har varit borta exakt 3 veckor idag. Ge. Mig. Den. Nu. Tack. 

Kanske kommer bild senare, ifall färgningen blir bra. Annars.. ja. blir det som det blir.

It's all about shoes

Nu är jag med i en tävling hos MUMARI.COM, där man i sammarbete med Footway.se har chansen att vinna skor till ett värde av 1500 kr!
Nu har ju jag dock inget barn, men det finns en himlans massa snygga skor som skulle passa mig där, och nu till vintern skulle det inte göra nåt att kunna fylla på med några par skor till här hemma!
Kanske t.om hittar ett par snygga skor att ge bort i julklapp till någon av mina nära och kära!
Tävlingen hittar ni HÄR!

Dominique Spike Platform

Ohmy. Så sjukt snygga. Dör lite.
Är helt kär. Enligt valuta.se kostar dessa 1189 kr. Typ. Fast förstår faktiskt inte den lilla trekanten i sulan därframme, hade likagärna kunnat vara hela. Eller kanske inte. Men sen är det ju Jeffrey Campbell = Grym. Skorna är kickass. Kommer härifrån.

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!