Litas

Sneak peak på vad som kommer in på

nästa vecka. Dör. Litegranna. Just. Nu.


Ge mig, någon?

Question Everything

Sitter och äter en ovanligt glamorös middag bestående av fiskbullar och potatis samtidigt som jag smider på nya kollage. För sådant kan jag, iallafall hyfsat, eller vad tycker ni? Min senaste kreation ser ni nedan, hade inte alls varit fel att äga några av de där översnygga sakerna. 


Väska - modcloth.com | Topp - unifclothing.com | Halsband - kandeeshop.se | Armband - endless.com | Shorts - etsy.com | Skor - solestruck.com  


Kanske inte är så kul med outfit-inlägg efter vartannat, men har inte så mycket annat att skriva om och inspiration är väl alltid kul?! Idag ska jag egentligen bara handla mat inför morgondagen och gå och lägga mig runt 20.00, ska upp 04.00 på morgonen, det lär bli tufft! Men kul! :)
Och det lär förresten inte bli någon uppdatering imorgon heller, iomed att jag lär komma hem väääldigt sent. Ciao sålänge!

LYCKA

Och nu blev jag överlycklig! OH HERREGUD, kom in på Kan Dee's blogg och såg att jag blivit en av finalisterna i hennes senaste outfit tävling! Det är 10 outfits av dryga 500 Sandra har plockat ut, och en av de var min. Åh, sikken lycka. All ilska och ledsamhet bara rann av mig i samma stund som jag kom in på hennes blogg och fick syn på detta. Ursäkta för mitt förra inlägg, ni vet säkert hur känslor kan styra ibland.


Jag är ingen sån bitch egentligen, lovar. Det är bara mitt humör som är lite knasigt. Jag är faktiskt en rätt trevlig filur för att vara ärlig, sålänge det inte är några surtanter i biokassorna som grinar på mig, för då är det kanske förståeligt att man inte är på sitt bästa humör alltid.. Men nu kan jag inte klaga! :)

Kan Dee's inlägg med min outfit hittar ni HÄR.

Det blev ingen bio..

Och jag är så jävla fittigt sur. Ja, jag skrev fittigt. Vad ska ni göra åt det?
Presentkortet funkade visst inte att lösa in, för det var ett sånt där fancy plastkort som måste ha en speciell läsare som de tydligen bara har i Stockholm eller liknande, eller åtminstone inte bonnelandet Trollhättan.. alltså åh, jag orkar inte. Har varit förbannad hela jävla kvällen och nu kommer hela min vecka varit förstörd, för jag sett fram så mot det och att det inte blev något. Och kassörskan skulle vara så jävla grinig och allmänt bitchig. BLÄ SÄGER JAG. Orkar fan inte blogga och nu svär jag som en jävel, men vet ni vad? Det är för att jag är en jävla jävel. 

Hoppas det blir bättre på fredag iallafall, då jag ska vara ledig för att åka med Evelina Strömberg bakom shopen Smyckenby.se till en mässa i Lysekil där vi ska kamma hem en massa fina priser! Har jag bestämt iallafall. Wish us luck! 

Visst är hennes sida väldigt snygg nu med? Jag kan stolt säga detta eftersom jag själv varit med och hjälpt att fixa till första headerbilden "Välkommen till.." och loggan. Jag har väl inte gjort mycket så egentligen, men känner mig ändå lite stolt eftersom det blev förjäkla snyggt!



VÄÄÄÄLDIGT KONSTIGT INLÄGG, där jag halvt om halvt är grinig som en sur strumpa och halvglad inför fredagen. Well, welcome to my life. Ingen bild blev det heller, har inget bra att bjuda på, och ett eller annat inlägg utan bild ska ni la kunna klara er med. Pussssssss. (Jag skriver aldrig puss i bloggen, känn er speciella idag).

One of these days

Ouuff, vad bra hungerspelen var i fredags! Faktiskt så bra att jag ska gå och se den igen på onsdag, med mamma och Fredrik den här gången. Övertalningsförmågan är på topp! Har ju som sagt böckerna hemma och håller hårt i de nu, lär bli tummade på en hel del framöver och lär väl läsa de minst 100 gånger precis som jag gjort med twilight-böckerna. Jag är faktiskt inne på min andra läsning av hungerspelen just nu, och åh, bara åh, vad bra de är. 


1. Biljetterna från i fredags. 2. en bild på den spegelblanka sjön idag, så vackert.

Idag har jag varit ute och promenixat i ett par av mina nya shorts runt en sjö på ett berg, huhu. Det har varit så sjukt fint väder och det verkligen känns att sommaren är på väg! Hann även med ett kottkrig med Fredrik och fick springa runt och leka att jag var en indian. Satt och solade lite med, får väl se senare om jag fått någon färg vilket absolut inte är troligt (jag är i princip albino/vampyr/någonting). Hopplöst fall när det kommer till att bli brun.

Nu ska jag smaska vidare på lite onyttigheter (fy vad sugen jag är på salta chips, synd att vi inte har några hemma) så får vi se vad jag hittar på under resten av kvällen. Söndagar är alltid lika sega. 

The Hungergames



Taggar inför bio med älskling imorgon! Det kommer bli grymt, det känner jag på mig. Och eftersom böckerna är så sjukt otroligt jävla bra så kan väl filmen knappast bli fel heller.. 


Jag är helt kär i denna bilden. Så grymt gjord.

Im going colorblind






Så grymt vackert att det gör ont i magen att titta på. Älskar alla färgerna, och vill helst av allt sno alla färgglada löshår modellen har på bilderna. Mina favoriter är de tealblåa och det rosa av någon knasig anledning. Så fint. Åh. Nastygal, en sådan inspirationskälla. Önskar man kunde skaffa alla deras kläder, då hade man varit väl förberedd för sommaren och allt det som kommer med den. Mer bilder här.

Cookiemonster

Jag gillar att äta kakor på lektionen, för att jag kan. Det är gott. Nomnomnom. 



Och jag älskar min jacka. Den är inte ny, den har bara hängt i garderoben ett tag, lite bortglömd och så är den lite jobbig för att håret fastnar i nitarna. Har alltid tänkt att jag måste ha uppsatt hår när jag har denna jackan på mig, men det funkade faktiskt okej, jag har ju några strån kvar på huvudet iallafall! 

Ska till överby direkt efter skolan med älskling och lämna tillbaka lite plagg, och kolla på nytt. Har en himla seg medialektion (teori är inte riktigt min grej) och vill bara att klockan ska bli 14.25 så jag kan få sluta för dagen.

Nu säljer jag även dessa för 150 kr/styck!

Jag skulle ju egentligen sälja dessa för 200 kr, men även jag tycker det är lite väl dyrt. Jag säljer även dessa för 150 kr/styck nu, det finns bara 1 par av varje så snabba ryck gäller, annars kanske de är borta!



Skriv en kommentar i bloggen eller på min facebook om ni är intresserade.

AHHHHHHH, så sjukt glad!

Fick post idag. Det var knappt att jag kunde hålla mig i skolan när mamma skrev att  paketet låg i hallen och väntade på mig. Jag blev så sprallig och bara satt och kunde inte hålla benen stilla för fem öre. Så när jag väl kom hem låg det fina paketet där.
Vill ni veta vad det var i det? Och vart det kom ifrån?

Kan Dee hade en liten tävling på sin facebooksida för ett tag sen, där man skulle länka sin favoritprodukt så skulle en av de som kommenterat få en fin present hemskickad. Jag hade sådan jävla tur, att det blev mig. Och nu har jag fått min absoluta favoritkasse hemskickad. Fatta lyckan! Åh, ni fattar ärligt talat inte hur länge jag har gått och dreglat över den här väskan. Perfekta accessoaren som kompletterar varenda outfit, så perfekt in i minsta detalj. Underbart. Tackar finaste Sandra, gudars vad glad jag är över detta! Kommer ha ett leende på läpparna varenda gång jag ser den, vilket lär bli ofta. 


Detta lär inte vara sista bilden på denna godingen på bloggen säger jag bara. ♥

Black leopard skulls with chains and colors? Seriously, I dont know.

Drog ihop en random outfit med flera alternativ. Lite godis att fylla bloggen med. Nomnomnom. Speciellt skorna är ju dödligt snygga. Unif hellbound. ♥


Som jag sagt tidigare gillar jag inte ens rosa, men den där färgen börjar jag bli alltmer kär i. Speciellt som den är ovan. Absolut inte för starkt rosa, då spyr jag. Rosa funkar dock inte när jag har rött hår, så får vänta med att gilla det tills jag färgar det svart helt enkelt.

A pair of rivet shorts

Under gårdagen hade vi bara en lektion på morgonen (vilken ingen av oss visste från början) så slutade kl. 9.20. Mammsingen kom och hämtade mig och vi drog till affären och handlade lite, sedan åkte vi hem och sedan sov jag, hehe. Gjorde ingenting särskilt resten av dagen förutom hade ett eget litet vampire diaries marathon. Bästa serien som finns, jag svär. Ni som inte sett det än, titta på det! 


Idag åkte jag och mamma ut till överby och det slutade med 4 shorts, 1 par gula jeans (som jag längtat efter det, i flera år har jag letat och bara vart så ledsen över att jag inte hittat några. Nu jävlar har jag ett par illgula jeans. Wey!) och 1 linne. Men några shorts lär få åka tillbaka, för det gick på alldeles för mycket pengar och så många som 4 shorts kanske jag inte riktigt behöver. Här kommer en sneakpeak på ett par jag köpte. Snyggt osminkad och fräsch. Those thighs needs to get slimmer


Lädervästen på bilden är förresten otrolig. Men den hade jag fasen inte råd med. Fast jag fyller ju år snart.. Kanske får önska mig en sådan. För övrigt skulle jag vilja ha ett macro-objektiv (lär inte hända), breaking dawn pt.1 och lite mer grejer från Kan Dee Shop i födelsedagspresent. Hihu. Jag fyller år den 27e Juni, så riktigt än är det ju inte.. Men man kan ju önska sig redan nu. 

Skulle förresten vara kul att se om någon faktiskt läser vad jag skriver. Så ifall ni läser detta; lämna en kommentar där det står: FALLING SKIES så får jag se vilka som faktiskt läser allt.

Nu ska jag snart färga håret och mammsing ska få klippa mina toppar litegranna så håret känns fräschare igen. Sedan blir det att glo några mer avsnitt Vampire Diaries tror jag bannemig. Ni får ha en fortsatt trevlig helg!

I got 99 problems, but now it's 100 all of a sudden

Idag hade jag en ledig dag ifrån skolan! Men särskilt ledig har jag väl inte varit, har jobbat med pappa från kl 9 imorses till runt 17 på eftermiddagen. Puh. I'll get money, woe. Och så är jag på dåligt humör av ett flertal anledningar, men det är väl ingenting jag borde dra upp på bloggen.

Nu kommer frågan igen. Vilken färg ska jag färga håret till denna gången? Men nu finns det bara 3 alternativ. Jag råkar nämligen ha alla färgerna hemma. Svartare än natten, sprakande intensivt rött eller Aubergine-lila. Typ. 


De två sista är några budget hårfärger jag fick syn på senast gång jag åkte med mamma till affären, 29 kr/styck om jag inte minns fel. Hade aldrig sett de förut, men om färgen blir som på förpackningarna så är det mer än bra. Men det blir det ju aldrig. Och eftersom de här var så billiga så är det säkert skräp. 

Hade tänkt det som så att färga rött först. Ifall det skiter sig totalt och blir helt förstört som förra gången får jag väl färga det svart. Och lila bara måste jag testa på någon gång så den får väl stå hemma tills jag har brunt hår (när allt det svarta slitits ut och växt bort) som är mottaglig för lite färg. 

1.

2. 

3.

Planerar att få gjort detta under helgen, för orkar inte gå runt med brunrött hår.
Är så trött på mig själv att det är galet, vill bli onaturligt smal och rik under en natt, har ett sånt jävla shoppingsug att hela magen går i knutar. Orkar inte. Blä. Hejsvejs.

What screws us up the most in life is the picture in our head of how it is supposed to be

Jo, ut på powerwalk/springtur tog jag mig allt. Och fasen vad gott det är! Man blir pigg och känner sig duktig. Efter käkade jag en fruktsallad bestående av äpple, apelsin, vindruvor och en jordgubbe på toppen. Och två knäckebröd, för någonting måste man väl fylla på med när man varit ute och rört på sig.

Jag gör det här eftersom jag speciellt det senaste får absolut panik när jag står framför garderoben och ska klä på mig. Ingenting passar, jeansen sitter för tight och låren ser så feta ut att jag skäms över mig själv. Egentligen är det hemskt att det ska behöva vara så, men det är fortfarande sant, och jag ska försöka kämpa så åtminstone jag själv blir nöjd. Det är mitt mål. Skulle inte ha något emot att vara sådär smal  ↓





Nu ska jag snart lägga mig, först blir det att kika lite på en film jag missade halva av till en skoluppgift och sedan nana. Under morgondagen sticker jag till David direkt efter skolan, min fina älskling fyller 17 år, så vi ska fira honom! Shit. Nästa år fyller jag 18 år. Jag blir myndig. Det känns helt sjukt. Jag känner mig fortfarande som en liten skrutt och tycker jag ser lika liten ut, men att jag börjar bli riktigt vuxen nu känns både skrämmande och intressant, och framförallt kul på något vis.


Det blir en tråkig cambild, för har inget bättre att bjuda på. Men visst är brillorna snygga iallafall?! Har två par kvar, ett par helblå och ett par helröda. 200 kr/styck. Bara att kommentera om ni är intresserade (bilder finns längre ner i bloggen.) 

Ska allt försöka knöka in att fota min väldans fina halsring och de andra sakerna jag fick i goodiebagen + en ytterligare någonting från en annan grej jag väntar. Som jag inte tänker avslöja än. Men som förhoppningsvis är fantastisk. Godnatt allesammans!

Idag är jag världens segaste människa. Allting går i slow motion, och mina muskler stretar mot allt. Och jag har inte ens rört på mig? Men ut och röra på mig hade jag ändå tänkt göra idag, men vi får se hur det blir med den biten.
Jag har iallafall under dagen varit en snabb sväng på diabetesmottagningen och konstigt nog var mitt värde ännu bättre än vad det var förra gången. Hade 52 förra gången, nu 50. För en ickediabetiker betyder detta absolut ingenting, men det är VÄLDIGT BRA iallafall. Förstår inte vad jag gjort för att det ska bli så bra, har aldrig varit någon "mösterelev" när det kommer till min diabetes och kollar i princip aldrig mitt blodsocker. Men insulin, det tar jag iallafall alltid. 


Har haft på mig mina svarta snygging Ray Bans idag för att gömma mina trötta och osminkade ögon, känner mig dock lite puckad när jag går inomhus med solbrillor, men det är faktiskt skönare att gå med det av någon anledning, ljuset blir mer "faded" liksom. Nu sådär runt middag har de där mörka molnen skingrat sig och en del strålar har kikat fram, vilket man ser på bilden. Dålig webcamkvalité, sorry, men orkar verkligen inte släpa fram systemkameran för sådant här. Tycker ändå inte de bilderna blir bättre av någon anledning (klart, kvalitén är ju 1000x bättre, men jag själv ser helt puckad ut så då är det bättre med halvdana cambilder som jag kan redigera sönder istället *klappar händerna*). Jag undrar varför jag alltid ser ut som en bitch på bilder med solbrillor?

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!