Borta på obestämd tid

Jag har inte uppdaterat någonting alls de senaste dagarna, och det är för att det har hänt en del saker.. Vissa bättre än de andra, men det är de tråkiga delarna som får mig att inte vilja blogga - eller göra något särskilt alls för den delen. Tänker inte skriva om det nu, för orkar inte. So don't ask.



Vi får väl se när jag är tillbaka igen.

I den här bloggen pekar jag "fuck you" om jag har lust med det

Låtsas som att jag aldrig varit borta från bloggen och hoppar in med ett nytt och spralligt inlägg trots att jag är trött och har någon slags icke-lust att blogga. Vad gör man egentligen? 

Hallådär allihopa! Idag har jag lekt allmänt cool i skolan med mina blingade brills (det var faktiskt sol på morgonen, så kände mig inte så mongo när jag gick runt med de) och grejat med effekter på camen! 

Tänkte slänga upp några bilder på ett par skor min söta mamma tog med sig hem till mig i förra veckan (ett par skor bara sådär?! Inte fel, inte fel alls). Mamma köpte sig själv ett par svarta, men jag föredrog faktiskt de bruna bättre eftersom pälsen smälte in mycket bättre med färgen tbh, och jag som alltid ska va så svart?! Det var ju himla knasigt. Men jag bara känner hur det kryper i mig för att jag vill köpa nytt, har ju fasen ingenting att klä mig i här hemma. Näst intill allt är för smått, eller fult, eller allmänt tråkigt. Blä. New stuff, please.

Så tyckte jag absolut att man skulle ha pälsmössa till, eftersom att det var päls nere på skorna, annars skulle det ju inte gå för sig.. Färgerna matchade ju typ perfekt så det var ju inte alls fel. (MEN VARFÖR ÄR MINA FÖTTER SÅ STORA FÖR? eller ser stora ut på bilderna iallafall. Äsch, jag står stadigt på jorden.) Gillar resemonopolet som ligger i bakgrunden! Det skulle in i "garderoben" bakom mig, där alla andra spel och en massa övrigt skräp ligger och dräller. Plus en massa skor. En MASSAAAAAA skor. 

Jag har förövrigt börjat städa på mitt rum plus i garderoben, bara för att nämna det i förbifarten. Blir nog inte klar denna veckan, men vi får väl hoppas på nästa. Då blir det "bloppis"! Och sedan om jag fått ihop lite pengar så är det äntligen dags för lite ny shopping till mig, längtar så. Wie. Ska förresten ut till överby med torius på fredag om det blir som det är tänkt, så kan väl kika lite då med. 



Seg är rätt ord för att förklara hur jag känner mig nu

Igår var jag och simmade med David. Vi promenixade från skolan till stan och badhuset, och sedan simmade vi 30 längder (vi hann inte riktigt med 50 som det var tänkt, och jag var trött) plus lite annat bad. Sedan en halv kebabtallrik på stan (nomnomnom) och en lång promenix hem till honom. Sen var det ju ungefär halva längden vi gick från stan tillbaka till mig ifrån honom på kvällen, jag bor någonstans i mitten skulle man kunna säga.


Bara för att jag ritar asgrymt, liksom. Fast det är heller inte så rakt, vägen är kringelikrok, och det ser jäkligt kort ut på bilden, men det är längre iallafall. 
Trodde jag hade blivit mer förkyld igår för kände mig inte helt frisk efter att ha gått så i kylan, men idag känner jag mig bättre - på den punkten åtminstone.
Lite smått stel i kroppen bara och jävligt seg, men vet inte om det beror på simningen direkt. Det har snöat en massa ute - vilket jag tycker är jävligt onödigt, och idag är jag el pepparkaksmonster! Hittade en burk inne i skåpet med såna där riktigt stora och extra goda pepparkakor, och jag kan helt enkelt inte hålla mig borta från de. Fast jag har ändå inte ätit så många.. typ 4. 


Bild jag hittade på datorn, från i vintras någon gång.. Gillade pepparkakor då med.

Nu ska jag glo film, uppdaterar mer ikväll. ♥

Bill is sorta beautiful

Eller vad säger ni..? Är jag bara hopplöst galen i denna snubben, hans stil och allt han gör, eller är han faktiskt snyggare än vad alla säger? Jag älskar det vita korset han har i örat. Kontrast till allt fluff han har täckt över kroppen med. Så överdrivet vacker bild!

Moustasche and glasses

Jag klarade mig igenom redovisningen, trots att jag lipade innan och var så jävla nervös.. och lipade efter. MEN KLAR ÄR JAG! Och det känns jävligt gött. 


En del av min powerpoint jag använde under redovisningen, och här får ni även se ämnet..



Nu ska jag ut på powerwalk med denna brudisen till vänster, skriver kanske något senare! 


Happy day


Jag och Amelia (nya tjejen jag skrev om i ett inlägg denna veckan) under dagens media, samhälle & kommunikation-lektion (HAAA, det rimmade!).

Fick ett sötsug, och då var det ju jävligt tur att det var fikadag (varje vecka ska någon ha med sig fika till just den medialektionen).. Och en kaka mer eller mindre gör väl inte såååå mycket? Ska ändå ut på powerwalk imorgon med Sarah och på fredag ska jag simma med David.. Jag har egentligen en massa mer kul att uppdatera om, men vi tar kanske det imorgon eller senare!
Känns som att saker och ting börjar gå bättre nu, blev färdig med redovisningsarbetet idag som jag måste sätta imorgon (även fast jag får ångest och panik på samma gång av redovisningar) så känns det gött att få det gjort. Och det går verkligen bra i foto nu och det är askul, får fina kommentarer av läraren och åh, känner mig lite euforisk. Så skönt! 

Nästa vecka ska jag försöka ta tag i "bloppisen", städa vidare på mitt rum om jag inte får gjort det förens då och träffa fler vänner ifall jag inte får alltför många läxor! Och såklart röra mig mer än vad jag fått gjort det senaste.. Shame on me.

Rebel Oh Rebel



Hade inte varit fel att ha de här kläderna säger jag bara alltså..

El Bloppis De La Mucho

Kanske i nästa vecka någon gång tänkte jag försöka mig på att börja planera en bloppis här på bloggen. Det kommer ta lång tid, för det är mycket att rensa ur både garderoben och diverse lådor, saker som ska fotas och bestämma priser på, men jag behöver cash - så det får det väl va värt! Och om jag ändå inte använder prylarna och det bara ligger i drivor, för att de antingen är för små eller för att jag inte gillar de längre.. Ja, då är det lika bra att göra sig av med det. Detta är ju bättre än att slänga också, om man ska tänka klimatsmart. ;)
Så ni kan ju allt hålla utkik på bloggen ifall ni vill få tag på något smarrigt, det bästa går ju som sagt först. Kommer nog förvarna några dagar innan på bloggen och skriva på facebook med för den delen (för de som har mig som vän där)..

Dessutom ska jag ta och göra någonting med grejerna i garderoben som bara hänger där, som jag vill behålla alltså.. T.ex några av mina t-shirts kommer nog förlora ärmarna och piffas med detaljer, kanske rentav nitar eller annat bus. Vi får väl se hur jag ska orka hinna med allting. Men det känns inte kul när man kommer upp på morgonen och man inte vet vad man ska ta på sig dels för att a) Man är så onöjd med sig själv och sin kropp b) Man har bytt stil ganska drastiskt de senaste månaderna och man inte har råd att skaffa massa nytt på momangen c) Man har helt enkelt tröttnar på plaggen och de behöver en uppfräschning.

Hur har alla människor råd egentligen?! Vi shoppar som.. ja, kan inte ens förklara. Men jag är ändå inte SÅ illa som jag vet andra kan vara. Buhä. Måste hitta sommarjobb/jobba hos min pappa, eller någonting. För pengar lär jag behöva i sommar. Ska göra massa kul och har planerat en hel del grejer. Kanske skriver om det imorgon eller någon annan dag, men nu ska jag allt ta och försöka nana. Behöver sova ut, är så jäkla trött hela dagarna långa annars och morgondagen ska egentligen spenderas till läxor och skräp - men lär säkert bli datorn som vanligt.

Can't you just feel the sunlight stroke your skin..

Vad sägs om sommar nu, någon mer som håller med mig...?



Im a wild spirit that thinks "whatever" about the 300 ways birds can shit on humans

Nu när KAN DEE har ett erbjudande om att köpa produkter för 500 kr så får man en tygkasse på köpet hade jag ju gärna slagit till.. Om jag nu bara hade haft pengar. Suck.
Jag suktar så efter den där tygkassen, den är ju fan det snyggaste jag någonsin sett typ. Det är någonting med den alltså.

Och dessa två godingar hade ju inte heller varit fel, eller hur? Har börjat bli lite kär i de här två med för att va ärlig. Usch vad jobbigt det är att inte kunna shoppa hur och när man vill. Det är ju som ett beroende, ett lyckorus.




Nog för att jag redan har två linnen ifrån KAN DEE SHOP, och ytterligare två som jag kan låna av mamma (trots att de är en storlek för stora egentligen), men det kan aldrig bli för mycket när det är KAN DEE'S.

The new girl

HUVVAAAA. Känner mig sådär lagom alldagligt tråkig idag och morgonen var ordentligt seg - precis som alla andra måndagar. Efter No;lektionen gick vi upp till mediahuset och satte oss och slöade i sofforna inför nästa lektion. En tjej sitter mittemot mig, inget jag tänker något vidare på utan antar att det är någon ur 2an eftersom man inte har koll på riktigt alla eller hur de ser ut.. Dock lade jag märke till byxorna, de var sådär aqua/tealgröna och jag ville sno dem, höhö. Sedan kommer vår mentor Morgan och informerar oss om att vi ska ha rörlig bild med Freddy. "Åh förresten, det här är Amelia, hon ska börja i klassen". Jaha, hopp, right on. Men bruden verkar riktigt skön och jag snackade en hel del med henne! 

Dagens bilder lägger fokus på håret, och varken min fina gosiga hoodtröja eller mina sexiga miner. 



Funtilerar fortfarande på om jag ska färga håret rött igen, eller om jag faktiskt ska färga det svart, nu när jag ändå trivs i den här färgen såpass mycket?! Färgerna är dock lite förstärkta av redigeringen, men här har håret den ungefärliga färgen jag hade hoppats på från början, men som det inte riktigt blev..

Peace, b*tch.

Jag följer Kajsas råd och lägger upp "klädtips", ett outfit kollage. Nämen sådana har ni väl aldrig sett förr, eller hur? Men sådana funkar att göra vare sig man mår bra eller dåligt iallafall. Roligare än ingenting nu såhär precis innan jag går och lägger mig. Yay, en uppdatering. Mår någorlunda bättre nu i vart fall, tacka min kära vän Sebastian och min fina pojkvän David för det. Ni är bäst. ♥


Märker att det nästan alltid finns med någonting från Kan Dee shop i mina kollage.. Hmm.

I wish I could fix myself



Mår inte bra idag. And that's about it. Har inte uppdaterat på några dagar, för det finns inget att uppdatera om. Får se när jag kommer tillbaka. Life's a hell.

Sometimes you just want to hide from the world


Bild tagen igår under medialektionen. Ser alltid så sur eller liknande ut på bild, dessutom är mitt face alldeles smooshat. Nom. 

Vi fick i uppgift att ta ett antal bilder, som vi sedan skulle göra om till antingen Polaroid eller Instagram - bild, lite effekter och ramar och gojs som vi skulle fixa till i Photoshop. Det var verkligen askul, speciellt eftersom jag så gärna själv skulle vilja ha en polaroid kamera! Så ser verkligen fram emot nästa fotolektion (måndag, tisdag eller onsdag nästa vecka). Dock hann jag bara göra en bild, och den är endast sparad i photoshop format (har inte photoshop på min bärbara så kan inte ta fram den och visa heller) så det får jag väl göra senare. Men kan visa bilderna jag tog iallafall, utan redigering och mojs.



Min asfräsiga jacka från H&M på sista bilden - big loooove.

Dagen har känts lite som rubriken, så tyckte den passade både första bilden och dagen i övrigt. Morgonen började med regn. En hel del regn. Jag gick till skolan med David, och det tar oftast 40 min att gå för bor rätt långt bort från skolan men idag var det ett sånt där himla mysigt spöregn som bara stoppade upp en mer. När jag kom fram var hela min gröna fina vinterjacka genomblöt och tung, väskan var blöt, mina leggings, allting var kaos helt enkelt. Fast mest synd var det väl kanske om David, för han hade jeans på sig och blöta jeans torkar inte direkt mot benen som leggings gör iallafall.. Så att gå runt med blöta jeans hela dagen kan ju inte varit särskilt skönt. Stackars bebu. När vi kom fram till skolan fick jag världens skrattattack, för jag tyckte bara allting var så sjukt komiskt och fult på samma gång. Jag menar, paraplyt gick inte ens att ha uppe för det blåste för mycket. Och cykla hade heller inte gått, för då hade man inte sett vart man åkt och hade kunnat hamna precis vart som helst.
Jarå, trevligt. Nu ska jag försöka få igång mitt redovisningsarbete, som jag helst av allt vill göra klart imorgon och inte idag, för kommer ändå inte kunna redovisa imorgon. Jag får ju panik på riktigt. Ångest. Lip. Blä.

Huvudvärk...

uppdaterar imorgon.

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!