☽ Min Kan Dee Shop vinst ☾


Vaknade imorses av att mamma la världens bästa och mest efterlängtade paketet i famnen på mig. Det innehöll världens finaste vinster från Kan Dee Shop. Jag kom på 3:e plats i Kan Dee's senaste outfit tävling och där priset var att få ett paket med produkter till ett värde av ca. 500 kr hemskickat, vilket jag glömt att nämna på bloggen. Paketet innehöll en Wild Spirit magtröja & en Wild Spirit tygkasse, ett Get Free Or Die Tryin' linne, en ring med en blå sten + en massa kort med hennes tryck på & ett där hon själv hade skrivit en fin hälsning på! Nedan får ni ett kollage av bilderna från min Instagram. Är så otroligt obeskrivligt glad över sakerna jag fick och de är allihopa superfina! Ett stort tack till alla som röstade + Sandra för att hon höll i tävlingen. Oerhört tacksam är jag! ♥


Jag ser dock jävligt sleten ut på bilderna, men det är för att jag legat hemma hela veckan och hostat. Så zombielooken är pågrund av att jag faktiskt är en zombie, rent ut sagt. Många sömnlösa nätter då jag plöjt igenom harry potter bok efter harry potter bok. 

Nu har jag helg, eftersom jag alltid är ledig på fredagar, men börjar faktiskt bli lite rastlös nu efter att ha varit hemma i nästan två fulla veckor. Jag vet inte vad felet är med mig heller, och egentligen borde jag ha kollat upp det mycket tidigare, men nu känns det nästan försent. Varm och kallsvettig, fantomfeber och riktig feber om vartannat och en jävlig hosta på det. När jag väl börjar kan jag inte sluta. Men nu ska jag fortsätta spendera kvällen med familjen, kika på film och ta det allmänt lugnt. HARE FINT DÅVA, KRAMISAR. 

"BLOPPIS"

Nu mina vänner, slår jag upp portarna till min bloppis! Ni finner den på denna adressen, wsclothes.blogg.se, eller klicka bara på bilden nedan så kommer ni direkt till sidan i ett nytt fönster. 
 
Klicka här så kommer du till bloggen!

Det känns som att jag gör naturen en god gärning genom att jag försöker sälja mina kläder, istället för att bara slänga de, och dessutom även min plånbok som behöver påfyllning. Som jag även skrev där kommer det komma mer kläder snart, såfort jag får tid och ork över för att fota mer. Har en stor svart säck och en bag fylld med kläder, plus mer därtill som jag vill bli av med. Så gå gärna in och ta en kik, eller sprid den vidare om ni känner för det. Skulle vara gulligt av er, då gör ni både mig och naturen en tjänst! 


Här kommer jag och är aggressiv på en gammal bild. Bäst ni kollar in bloggen, vem fan vet som händer annars?!


Hello, all new visitors


Någon vänlig själ som skulle vilja berätta för mig varför jag hade över 150 besökare igår?! Jag hade ingen aning, och såg det precis.. Men det är ju alltid kul, det var längesen jag hade så väldans många besökare. Välkomnar alla nya och hoppas att ni finner något som intresserar er här.

Så, vad jag har gjort idag?

Idag är det studiedag, vilket hade varit underbart om det inte hade varit så att jag är sjuk (skulle chansa på halsfluss eller någonting liknande - ska nog gå till vårdcentralen imorgon och kolla upp det) och att det pajade mina planer totalt, så nu spelar det ju egentligen ingen roll att jag är ledig. Tog en promenad upp till affären med David förut och köpte på oss vindruvor och lite annat gott och sen promenerade vi tillbaka. Frisk luft och att komma ut lite är alltid bra även om man är sjuk, och solen lyser så fick passa på. Nu sitter jag här hemma och har beslutsångest. Funderar på att ta tag och städa mitt rum, eller börja fota, sätta priser på gamla kläder och lägga upp en "bloppis". Det andra känns faktiskt mer lockade för att vara ärlig, och vill komma igång med det så jag kan få in lite stålar. Men är så trött och seg på samma gång, och när man är sjuk ska man ju försöka vila upp sig för att bli frisk igen. Och samtidigt är jag rastlös. Så vi får väl se vad som händer. Besked kommer senare. Ciao. 




You did it again, gina tricot



Du fick mig att sukta efter ytterligare plagg, återigen några som verkar vara väldigt varma och gosiga. Höst & Vinter alltså, burr. Dessa ser ju ut som rena drömmen, och allihopa skulle gärna få flytta in i min garderob. Jag måste prova dessa nästa gång jag tar mig till butik, för de ser verkligen perfekta ut. Jag har blivit så fruktansvärt kär i den där vinröda/lila färgen som pryder flertalet av deras plagg iår. Så fint. Åh, nu behöver jag jobba och tjäna in pengar, men ligger hemma och hostar & känner mig allmänt sämst. 

What to do, what to do? 


Idag kan ha varit den sämsta dagen på året

Min dag har varit riktigt hemsk, en såndär dag man bara vill radera helt ur kalendern. Började med att jag skulle cykla till skolan och hamnar omedvetet i vatten upp till över knäna, får cykla hem igen och byta alla blöta kläder och skor, och så kommer jag försent till första lektionen. Hela tunneln jag brukar cykla genom var helt fylld med vatten. På avstånd såg det ut att vara kanske max 10 cm, vilket man lätt skulle kunna cykla igenom, men det var det verkligen inte. Vattnet kom dessutom inte bara underifrån, utan det rann uppifrån kanten ner som ett vattenfall över öppningen och det som passerade genom. Så jag blev ju inte bara dyngsur nertill, utan även överallt annars. Chocken jag fick i det kalla, smutsiga vattnet gjorde att jag hoppade av cykeln mitt i, dels också för att det antagligen inte hade gått att cykla igenom utan att bli sprutlackerad av smutsvatten, och gick ut ifrån tunneln. Det var som att vada i en sjö, fast med kläderna på. Till råga på allt så visade det sig att min "regnjacka" blivit alldeles för liten för att stänga, luvan blåste av om jag inte höll handen på och paraplyet vände sig på vägen - så det var rätt värdelöst. Hela dagen har varit rätt värdelös egentligen, för att vara ärlig. Bara en massa slit, och jag som inte ens var pepp inför att gå till skolan innan det. Dels kanske spöregnet till väder bidrog till det med, men. Nu har jag historialäxa och svenska-arbete att ta itu med. Wish me luck. P.S. jag börjar bli förkyld igen.



Nejmensåatteeeh, imorgon är det nya tag. Kommer säkerligen avlida för jag har redovisning, men ändå. Jag var mysig i min goströja idag iallafall, älskar stora stickade tröjor so badly. ♥


THIS IS ME EVERY F*CKING MORNING:




Helt död. Nu säger jag godnatt, och hoppas innerligt att inte ni också fastnad vid en katt-tumblr långt efter vad som borde varit läggdags. 


Autumn/Winter 2012




Blandade gottigheter från Bikbok & Gina tricot. Hela nedre raden plus den stickade tröjan i mitten är från gina, de resterande tröjorna är ifrån bikbok. Ungefär sånt jag vill ha på mig nu, förutom att jag skulle byta ut skorna mot mina wannabe Dr. Martens, platådojjor eller brogues, plus ha leggings under kjolen, annars blir det kallt. 

I fredags när jag var ute och kollade i butiker med mammsen så roffade jag åt mig två stickade tröjor som den på bilden, dels den vinröda/lila och en i svart, för att jag inte kunde bestämma mig för en färg. De kostar 150 kr/styck, vilket inte är mycket för en stickad tröja, enligt min mening. Fick också med mig ett par svarta brogues från H&M för 150 kr på rean, ett par gråa tights och en concealer. Jag som egentligen inte borde shoppa mer just nu, uhu. Men det är så svårt att hålla sig borta från det, speciellt när butikerna får in så mycket fina nya höstnyheter. Suck, man skulle ju vara miljonär. 


Cleopatra eyes & Luscious lips



Tror jag sakta men säkert börjat hitta tillbaka till fotandet. Och jag gillar det. Men ska bara hitta någon annan lite mer roligare att fota än mig själv. Men samtidigt är det skönt att man själv får bestämma allt när man tar självporträtt. Skulle inte kalla mig själv fotogenisk, ibland har jag bara tur. Idag när jag kom hem efter skolan så fick jag för mig att jag skulle sminka mig lite mer än vad jag brukar, så drog till med cleopatra-ögon och riktigt fylliga, glänsande röda läppar. Gillar verkligen denna sminkningen. 


Your bones

Your Bones - Of Monsters And Men



Said goodbye to you my friend, a
s the fire spread. All that's left are your bones, that will soon sink like stones.


I'm not going to be sweet and sensitive


Att blanda sött och salt, det är ett jävligt bra påhitt. Att doppa pommes i jordgubbsmilkshaken på McDonalds är en upplevelse jag aldrig hade velat missa. SMAKEXPLOSION. Och det är så det ska vara. Sött och salt tycker jag ska blandas i alla sammanhang. Så även i mode och klädbranschen. "Here we have Sweet, meet Salty. I know you're gonna be best friends." Idag är jag så snurrig, men det jag säger är sant. 



So no more "I'm not going to be sweet and sensitive" för min del då? Nja, riktigt så lätt är det väl inte.


Detta skulle jag iallafall gärna ha på mig, förutom att jag hade bytt ut rosorna mot kors i olika storlekar och utformningar, troligen. Hårsnodden, eller vad fasen det blommiga i högra hörnet ska vara, skulle iallafall användas som armband var det tänkt. 



Nä, det där överstrykna ovan vet jag inte riktigt vad det kom från. Kan vara känslan jag får från detta kollaget jag slängde ihop. Jag är lite splittrad idag. Men nu ska jag göra min första "roliga" läxa på 100 år, hade jag tänkt. Ett karaktärsschema, som jag skrev om i ett par inlägg nedan. Yes. Vi hörs, när vi hörs. Ha dä feeeeint. 


Bildbomb #2 - Autumn leaves

Denna bildbomb har jag själv inte fotat, utan min kära vän Ida, där jag varit "modell". Detta var för två år sedan. Blir lite sugen på höst nu, med det menat löv överallt, helst röda och med vackra solstrålar som bryter genom dem. Te och bokläsning om kvällarna. Varma stickade tröjor. Mys. Underbart. Även om jag föredrar sommaren framför allt, så kommer nog hösten på andra plats ändå. Det enda negativa med hösten är allt regn. 









Hittade en gammal weird goding

Ge den en chans, annars vet ni aldrig vad ni skulle missat.
 

Inspo #2

I'm blue, da ba dee, da ba die. 




Bildbomb #1 - The nights swallow the sun

"Bildbomben" kommer bli lite mera uppdelad än vad jag hade tänkt, för det visade sig vara så många bilder jag hade och jag orkar inte fixa alla på samma gång. Tänkte dessutom ta dem i olika teman. Denna gången får det bli solnedgångar, solen & månen, och allt som hör till. Synd att säga att bilderna skulle vara högupplösta på denna bloggen, kanske får till att skaffa en ny blogg eller en extra fotoblogg utöver denna, där bilderna kan vara maximalt upplösta. Men detta får duga för tillfället. Vissa av bilderna är redigerade, vissa är inte. 
















Almost as dark

Jag har haft såna underliga drömmar det senaste, men det är väl bättre än att inte minnas någonting alls. 





Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!