my first free givaway from oasap

Fick hem dessa örhängen för dryga 2 veckor sedan, men har varken haft ork eller lust för att fota, men så fick jag äntligen tummen ur för några dagar sen. Är verkligen helt kär i dessa då de har en sån tuff och rå attityd och påminner om plugs och töjningar, och bland det bästa är ju att jag fick de GRATIS. Om ni vill veta hur, skriv bara en kommentar till detta inlägget så förklarar jag det för er! 



Visst är de gudomliga? 

Örhängena är från oasap.com

Svar på tal

Jag fick en kommentar häromdagen från en viss D, som självklart ville vara anonym, och som frågade "varför har du så cp bloggnamn?" för att citera det korrekt. 

För det första är jag medveten om att jag har ett lite udda bloggnamn och jag har också funderat på om jag ska byta blogg (jag har två stycken redo ifall jag skulle vilja göra detta), men det känns som att man förlorar så mycket minnen och historik som man ändå suttit och kämpat med att skriva, och som sedan ska försvinna och hamna i skymundan.. För det andra skrev jag ett inlägg i starten av bloggen om varför den heter som den gör, men för den late som inte orkar kolla upp det, så kommer frasen från en tysk Tokio Hotel låt. Schreien Zuzammen Allein. Det betyder Scream Together Alone, för jag föredrar att översätta det till engelska då det låter bättre än svenska. Egentligen är det en rätt udda fras, men jag gillar hur den låter när man uttalar den och låten den kommer ifrån (Sonnensystem) är en sån himla skön låt som jag alltid gillat väldigt mycket. 

För den som vill kolla in min tidigare beskrivning så finner ni länken »HÄR«. 

Här kan ni även lyssna på låten, trots riktigt dåligt ljud på videon, och så kan ni hålla utkik på översta textraden för att se när just min fras kommer. Vid 2:39 för den late som vill spola fram. 



Dessutom gillar jag att vara udda och annorlunda i bloggvärlden så mig gör det ingenting, förutom att jag kanske hade haft fler besökare om folk faktiskt kunnat kommit ihåg min bloggadress. Men vet ni vad, det finns bloglovin, blogkeen och åtminstone google chrome kommer faktiskt ihåg sidor, så det räcker egentligen bara att skriva "sch" i sökfältet och då kommer min blogg upp. Simple as that!

Hoppas det svaret räcker nog, D. ;) 

A wild spirit who wants to get free and will die tryin'

Blev så kär i denna modellen på toppar från Kan Dee när jag bl.a fick den gråa "Trash Doll" toppen av min pojkvän. Så nu bara måste jag skaffa dessa när Wild Spirit kommer in i min storlek igen! Jag har ju faktiskt ingenting ur hennes color collection än, så det kanske blir dags att införskaffa snart. 



Det sjukaste är bara att dessa två topparna går på 600 spänn tillsammans, medräknat frakten på 49 :-. Men får väl hoppas att det kommer något bra erbjudande eller att hon drar igång en tävling snart igen, och att det är ett feting pris som hon sagt. Då ska jag bannemig ta hem segern denna gången, och det ger jag mig fan på! Dedikerad till tusen. 

Lilla Tigris

Jag brukar ju alltid säga att Tigris är så liten, för trots att hon är lite över ett år är hon fortfarande väldigt liten om man jämför med stora tjockisen Tussen som snart är 5 år gammal. Shit, vad tiden går fort! Jag hittade lite bilder på datorn från när Tigris var pytteliten och alldeles nyinflyttad som jag aldrig visat på bloggen förut, så tänkte visa de nu. På ena bilden är jag med, då jag en gång failade med att fota mig själv eftersom Tigris sprang omkring och ville gosa, så där kan man verkligen se hur liten hon var. Hon är iallafall galet söt, och ärligt talat så finns det absolut inga djur som är bättre än katter! 
 
Man bara smälter av den första bilden, och blev verkligen så glad när jag hittade de här fotona! [email protected]. Typ. 

Rainstorm

 Födelsedag imorgon, Göteborg på torsdag med min vän Simon. Låter som en himla fin planering och hoppas på sol och underbart väder båda dagarna! Denna dagen började med spöregn och åska, slutade i en strålande sol.  Nu ska jag ut på promenix i min onepiece med mamma innan solen hinner gå ner helt, tur att det inte är sånt väder nu som på bilden nedan, vilket det var tidigare idag. Det var t.om värre än vad min kamera ville fånga, ett tag såg det bara helt vitt ut för det kom så mycket regn. 


Burr, I say. Tur att man var inomhus då! 

WILMA AND WINSTON - I'M SO FUCKING IN LOVE




Om det är någon butik/shop någonsin där jag verkligen velat ha ALLT från, då måste det vara Wilma and Winston. Ärligt talat. Allt är gudomligt. Om min garderob hade sett ut så och bestått av de kläderna enbart.. Whoa mama. I would've been happy! Speciellt Metallica, Kiss och leopard jackan har en speciell plats i mitt hjärta känner jag. Får väl ta och försöka göra mig en egen stentuff jacka så jag kan känna mig lika cool som henne. Det svåra är bara att hitta billiga och bra oversize jeansjackor här i staden. Vi har för få second hands, och för dyra med för den delen. Buhä. 

Call in the cavalry



This is what I call a fine piece of music. Fuck yeah. 

I love you

Känslan när man går och lägger sig kl. halv sju på morgonen hos kompisen efter en kväll & natt med vad som från början var ofrivillig garderobs städning som bjöd på minnen & gåvor, frenetiskt letande av en mobil som tappats inne i klädkammaren, massvis av prat och sedan att sitta vid datorn och kolla på en riktigt bra skräckfilm in på småtimmarna. Vaknar av att lillebrorsan spelar dunkdunk och när man sedan somnar om trots huvudvärken och vaknar igen vid två. Man går upp och äter mini baguetter och yoghurt samtidigt som man sakta vaknar till liv igen och pratar sommarplaner, och sedan är det dags att åka hem igen. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och redigerar bilder och tänker att livet är trots allt ganska bra - trots att det borde vara sol och inte regn på sommarlovet. Jag har saknat min fina vän Josefine mycket mer än vad jag själv vetat om & tänkt på, och hoppas vi kommer ses massa mer gånger i sommar och framtiden! ♥

Jag hittade konstigt nog bara en väldigt gammal bild på mig och Josefine på datorn, men det är väl bättre än ingenting skulle jag tro? 


Bilden är lite över 2 år gammal, och detta var dagen med stort D. 5 mars 2010. Då vi såg Tokio Hotel live i Scandinavium. Vilken fantastiskt kul och underbar dag det var, jag kommer aldrig glömma den någonsin. ♥

Så otroligt random att filmen vi tittade på igår faktiskt hade en tokio hotel låt i sig. Jag fick ett riktigt ryck, för hur ofta är det så att ens favoritband är med i en film? Förutom möjligen om man älskar "mainstream" band eller såna som är typisk filmmusik. 



Denna låten var under en lång tid min absoluta favoritlåt av Tokio Hotel, för den har så mycket känslor och jag kunde verkligen relatera. Tokio Hotel har räddat mig många gånger bara genom att de finns, och deras musik har gjort mig starkare och har hjälpt mig på så många sätt. De betyder väldigt mycket för mig, och kommer alltid göra det. 

Something in the way




NIRVANIS†


Double it up! Blandad kompott av Nirvana & Kurt Cobain. I mitt hjärta säger jag bara. Om Kurt bara aldrig hade dött.. ♥

Jag skulle betala en smärre summa för den där jeansvästen en bit upp med Nirvana trycket på baksidan, mhmmm.

Mad lady

Bestämde mig för att göra inte bara ett - utan två kollage till en tävling då jag har chansen att kunna vinna något par av shortsen på bilderna! De är allför gudomliga för att inte göra ett försök, och så här skulle jag gärna klä mig i sommar. På den första är det en lite "mörkare" & tuffare stil med mycket attityd, nitar och svart, medan den andra har en hel del härliga färger och mycket vitt som är en typisk sommarfärg för mig, och som passar till absolut allt! 

1.


2.


Vilket som av dessa två hade varit dösnyggt att ha på sig, enligt min mening! 

Shortsen kommer från Madlady.se

Sunnies

Hade inte haft något emot att ha ett par av de blåa favoriterna hemma, eller varför inte de lila, eller gula.. Eller ett par av varje? Fräsigt. Ibland hittar man bara de allra bästa grejerna på nätet alltså! 

Last summer


Min finaste vän Ida skickade mig en lite halvt gosig bild på mig från förra året när vi var ute på kusten och badade. Jag vet att jag skrattar fult som fan, men glad är jag iallafall och det är väl allt som räknas? Jag gillar bilden dock, och normalt sett hatar jag hur jag blir på bilder. Kul att de bilderna som man egentligen är som "fulast" på, blir man mest nöjd med. Dessutom hade jag väldans blekt hår då för att va mig.. Höhö. Krull. 

Älskar dig Ida. ♥

Best. Shoes. Ever.


Är helt fullkomligt kär i dessa skorna. Så fantastiska. Helt makalöst obeskrivligt fantastiskt överlycklig och helt lost i dessa. Haha! Finner knappt ord. 


Ursäkta att jag är så blek, jobbar på det, men det är inte så lätt när man är halvt albino. Typ. 

Soon you'll be mine


Lovade att köpa mig själv de här skorna nu när jag ska jobba massor i sommar. Förhoppningsvis kommer de imorgon, eller fredag. I de skorna kommer jag vara dryga 182 cm lång. Amen tjenaaaaa!

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!