Gott nytt 2012!

Säger inget mer.

Flawless

Tillåt mig att dregla lite..





Hurr. Favoriterna Key & Jonghyun är ju absolut finast, men inte långt efter kommer Minho, Taemin & Onew. Nom. Längesedan jag lyssnade/kollade på SHINee men nu börjar jag bli lite smått beroende igen. ♥

380 riksdaler


Mössa + Halsduk + 3x Lösögonfransar + 2x Ringar + Assnyggt linne = 380 kr sammanlagt = Glad Nathalie!

Det där linnet åkte jag runt över hela Stockholm för att hitta. Men skam den som ger sig, för när jag kom till Kista så hittade jag ett flertal sådana här linnen i alla möjliga storlekar. Score! 

Experimentera med lösögonfransar kan ju alltid va kul med, fanns miljontals sådana paket i Stockholm och tror jag sett de i Trollhättan med någon gång tidigare, men aldrig tänkt på att köpa de då. Nu kostade de 30 kr, och kunde helt enkelt inte mostå. När jag frågade kassörskan om det faktiskt följer med en limtub eller om det bara är det som är på själva ögonfransarna så att de sitter fast i paketet, sa hon; uhm.. jag vet inte och började slita upp paketet varpå vi alla fick de att det faktiskt låg en liten limtub fastlimmad i kanten på paketet. Sedan sa hon också att jag fick gärna gå och ta ett nytt paket om jag ville, men jag tog trots allt det hon pillat med, för då kunde jag ju va helt säker på att tuben faktiskt var där. Plus att de fransarna såg bäst ut... PERFEKTIONIST MUCH?

På request uppdaterar jag härmed nu min blogg igen

Det är så att jag gått och blivit sjuk IGEN, alltså stenförkyld, riktigt sådär att jag sitter och drar in allt snor så det flyger upp i hjärnan var 15e sekund.. Typ. 

Igår åkte jag hem från det kära Stockholm, och egentligen förväntas det ju att jag ska langa kuliga bilder som jag förmodligen har tagit.. Men faktiskt fotade jag bara två kyrkor. Hur lame är inte det egentligen? Men jag kände mig omotiverad och ljuset försvinner ju så tidigt på vintern med så.. Ja. Det blev så helt enkelt. Vill ni se kyrkorna ändå? Okejdå. Blir faschinerad av sånt, även fast jag inte är kristen. Jag är liksom.. äsch, vi kan kalla mig ateist. Jag tror på någonting, men inte en gud. Och jag som är lite sådär kär i kors med.. 

1. En kyrka på en väg upp till Stockholm. Gillar att allting känns så mörkt och hårt och ja. Ni fattar. Det guldiga korset på toppen är pricken över i:t.
2. Blev fett sur för att hela kyrkan inte ville va med på bild, för den var så satans stor och jag backade så långt det gick (jävla staketfan var ivägen), men tycker den var massa fin. Älskar ljuset och gillar starkt de mörka träden i förgrunden. 
3. En mycket höööög kyrka, som sagt. Hela grunden är inte ens med på bilderna.
4-7. Såhär såg den sista kyrkan ut inuti. 6an är en riktig feting orgel. Och kyrkan hade astufft "tak" inomhus. Fatta att sitta och handmåla det där..
P.S. Jag har inte redigerat bilderna någonting, för orkaaaaar inteeeeeee.

Alltsomallt gillade jag Stockholm, men jävlar vad stort det är. Typ överdrivet stort. Efter några dagar där längtade man nästan hem till lilla Trollhättan, för ingenting där är på gå avstånd. Göteborg är mer lagom stort för mig. Förresten så får ni i nästa inlägg se vad jag fick med mig mer för prylar hem från Stockholm, plus mina julklappar i ett eftersom detta inlägget annars blir för långt. Nice.

Black and white

Trött och sur baj langar foton på dagens inköp
Mössa/Halsduk/Ring - 240 kr sammanlagt

Imorgon ska jag ut efter mer, ska hitta det där jäkla linnet på Monki annars blir jag sur. ÅHHH. Nu blir det kanske någon film innan jag drar till sängs. Godnatt.

On my way to Stockholm


Med bilbältet på! Skriver mer senare, hopefully.

We like to think that someone cares about our problems, but get devastated when we realize no one does

Mmh. Jag känner mig lagom tjurig idag, mår lite illa och hade huvudvärk när jag vaknade. För övrigt har jag städat mitt rum idag, inte färdigt så sett, men mycket bättre än innan. 

En av de bilderna jag aldrig la upp från förra helgen.

Planer för julen osv.
24 - Imorgon åker jag med mamma och Fredrik hem till Fredriks föräldrar och där ska vi fira julafton, och sova över. Lär inte bli någon update här på bloggen.
25 - Då kommer mormor & morfar, morbror m.m förbi och det blir ytterligare en dag av julfirande. + Packa inför morgondagen.  
26 - Åker till huvudstaden med mamma och Fredrik (han har släkt där) och ni kan ju tro att jag ska kolla mellandagsrea! Stannar i ca. 4 dagar verkar det som. Kommer ha med mig datorn, så blir väl någon update sålänge internetetet funkar (hoppas inte jag säger för mycket). Ser nästan fram emot att ta bilen dit, jag älskar att åka bil trots att man blir stel och sitter där i ett halvår när man ska så långt. Men det är mysigt. Eller snarare bekvämt. Kommer ha datorn med spotify på med om allting funkar som det ska, så kan jag ju försöka pilla med något skolarbete jag aldrig hann färdigt med. 

Såhär ser det förresten ut på min önskelista nu:

Jag har redan fått alla kläderna, därav kryssen på dem. (Ja, det brukar ofta va så att jag får några av julklapparna innan julafton, därför blir det automatiskt mindre kul på jul och jag tänker att jag inte fått några julklappar.. Men man vill ju ändå använda de innan, så. Lite motsägelsefullt det där.) Och jag förväntar mig i övrigt bara pengar, för det andra är för dyrt eller någonting jag själv måste va med på och se själv. Men pengar är ju alltid bra om man ska åka till Stockholm och shoppa! Har lite grejer uppskrivna på en lista som jag skulle vilja hitta och få med mig hem, om de ens finns. Såsom ex. en lurvig, svart pälsväst, ringar med vita stenar, svart stickad halsduk + mössa, och resten är sånt jag får skaffa mig närmare sommaren tror jag. 
Hoppas förresten att pappa kan fixa till min iPhone 3gs nu när han är i Thailand, hade varit guld värt. En julklapp jag skulle lipa för på riktigt.

Jag snubblade förresten in över några riktigt snygga prylar hos Asos och Zara. blev lite småkär men inget att ens drömma om. 





Har blivit totalt kär i allt som är mörkt eller svart, långa klänningar och lite stelare kjolar. Och väskan är ju gudomlig. Plus att den stickade klänningströjan bara var för gosig för att inte ha med. Men som sagt ingenting att ens drömma om. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bär det av till morbror en stund, och sedan hem igen och så blir det nog att titta på film. God Jul från mig!

En daglig syn

Jag har upptäckt att min katt bor i sinken.. Fint eller?

Hon avskyr och fruktar inte vatten lika mycket som andra katter, hon brukar t.om sitta och leka i sinken när man sätter på kranen. Hon är helt knasig, men älskar henne ändå och hon är ju så himla söt. ♥
DOLPHY
Och ibland på onsdagar klockan 18.00 sitter jag och käkar skumdelfiner som jag döper till Dolphy och låtsas är min mustasch så jag ser ut som Mario (IGEN. DET ÄR VERKLIGEN NÅGONTING MED MIG OCH DEN DÄR MARIO...). Men bara ibland.

Stressed out

Känns alltid lite såhär.. Fick världens hjärtklappning när jag cyklade till skolan idag, bara för jag var försenad, men sen så var läraren ändå borta så satt i graf hela tiden och jobbade istället, menmen.. kändes inte bra iallafall. Stressar så lätt upp mig själv, och om jag gör annat ligger den där uppgiften jag inte gjort och gnager i mitt medvetande. Jag behöver lära mig att chilla. Någon som har en chillskola därute, typ? Teach me.
Men nu ska jag sova. Godnatt alla finisar därute. ♥

Cute and tough

Jag har gått och blivit lite kär i outfiten som är överst, kjol och topp från youtopia. Speciellt kjolen är så söt, men någonting som man faktiskt skulle kunna matcha så det ser tufft och "rockigt" ut, något som jag verkligen gillar. 

Och nedanför är ytterligare några bilder på mina favoritprylar därifrån. Armyinspirerade pins, kjolen igen + den supersöta skjort-toppen, ett vitt korsörhänge (har ett likadant fast svart hemma och det är uuuursnyggt) som även finns i rött och som halsband, plus toppen. Önskar de hade haft den jackan som är på sista bilden i deras shop, för den är sjukt snygg och den har jag verkligen varit helt kär i ända sedan jag såg den första gången, vilket var längesedan.  


Här ser ni mig när jag har både korset och tigerklänningen på mig från dem.

Gå in på Youtopia själva och kika vetja!

We are girls

Jag fick äntligen min senilkedja + hänge idag som jag köpte från ett UF företag på skolan! 
verkar som att jag gillar att spegelvända bilder och ha de på det här viset..? Jaja coolish.

Usch, ser lite bitchig ut på bilderna. Beware, jag bits. Man ser knappt hänget dock, men det ska vara en vinge.

+ Nu blir det lite plugg, eller snarare en bildanalys och reklamanalys från när vi var i Göteborg som ska vara färdig imorgon, och under morgondagen får jag sitta med redovisningsmaterialet även fast jag får en klump i magen av att ens tänka på att redovisa. Blä. Har egentligen inte problem med att snacka inför folk, men när jag vet att det gäller betygen.. Då blir det som det blir. Minns så väl när jag redovisade en gång i 8an eller när det nu var, stod framför klassen och höll på att svimma så kunde inte göra färdigt redovisningen. Kämpade i vart fall. Och kommer nog stanna i skolan imorgon ett tag för att göra färdigt min "Receptsamling" i graf, och en annan uppgift i foto. Trevligt. Bara jag blir klar så att jag slipper tänka på det mer. Men det måste ändå bli välgjort, suck. Mina ambitioner. Och sedan slutar vi på torsdag. Kommer bli så skönt! Mh, här kommer förresten några sköna låtar med Rebecca & Fiona som brukar gå på repeat hos mig; Rebecca & Fiona – HardRebecca & Fiona – We Are Girls. + Rebecca & Fiona – Giliap som jag även la in i ett inlägg här igår.

Good sh*t


Pierre Cardin – Dedication to My Ex (Miss That) - Clean Version House Remix
Rebecca & Fiona – Giliap
Shinedown – Call Me
Urban Cone – Freak
Amanda Fondell – All This Way

Världens blandning. Men nu ska jag sova. Kommer faila stort på historiaprovet imorgon. Illa.

All kinds of skulls

No lektionen inställd på morgonen, kändes inte alls värt att komma till skolan när nästa lektion börjar så mycket senare. Men hann redigera lite bilder, trots att jag borde suttit och skrivit på min redovisning istället. Men att redigera bilder är mycket roligare. Jag ska ta igen mig i skolan när det nya året börjat, inte va sjuk massor. Blä.
Tog som sagt bilder med victoriusen igår, och trots att jag inte blir bra på bild, blev jag nöjd med några av bilderna. Och efter redigering kan allting bli super.. eller?









Nu blev det en jäkla massa bilder, men det är sällan det blir några riktigt "moderiktiga" bilder här känns det som, så håll till godo.

Blogkeen goodiebag

Nu har Blogkeen en tävling där de lottar ut 25 goodiebags från deras julmingel de hade för inte alls särskilt länge sedan! Man har chansen att vinna alla dessa prylarna (dock kan paketen variera lite i innehåll):

Den innehåller prylar från bland annat Stockholmsgruppen Cosmetics, Depend, Rapsodine, OXXO, Blogkeen, Redbull och Urban Pulze. Totala värdet är ca 700kr. 

Allt man behöver göra är att gå in på den här sidan: http://www.blogkeen.com/goodiebag.aspx
och följa stegen! Var med ni också! 

Tävlingen börjar den 19e December och pågår 25 dagar framåt.

Victoriusen & Nätheloj på bus

Nu är jag hos min älskade Victorius och ska spendera resten av dagen/kvällen där och morgondagen med, FUCKYEAH. Vi ska ta bilder imorgon med tror jag så det kommer bli awesome. Och nu ska vi tjocka oss med lite godis, film, och så vidare, nomnom. Såntdär som jag tänkt "sluta" med, eller dra ner på i vart fall. Äsch, nyårslöfte kanske? Börjar 2012. Mhm.
BAJS
Vi är mycket snygga, ohja ♥

Om det finns några finiga läsare där ute önskar jag er en svinbra lördagskväll, för det kommer åtminstone jag ha!

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!