Jesus saves, I spend

Skrev ju att jag skulle få hem något från UNIF för ett tag sen då jag vann en av deras tävlingar. Jag trodde då att jag skulle få hem ett par skor + två tröjor, men i själva verket så lottade de ut en av produkterna till varje vinnare. Jag var jätteexalterad över att jag lyckats vinna en sån här grej, så jäkla glad. Och så jag fick hem tröjan nedan, kunde knappast blivit bättre! Texten passar mig till 100 känns det som. Bästa UNIF alltså. Avgudar deras grejer. 


Ni kan köpa mer snygga grejer här.


Nasty gal's do it better














Lite blandade inspirationsbilder från Nastygal som jag har sparade på datorn. Himla fint tycker jag. 
 
På något sätt får allt detta mig att tänka på denna låten, som är så himla bra och bara allmänt bäst. 


Love Death Birth


 Hejsan mina vänner, idag är det sista dagen ni kan rösta på mig i Kan Dee's outfit tävling, så om ni inte gjort det än, så får ni jättegärna gå in på denna länken och kommentera att ni röstar på Nr. 9.  Alla röster är guld värda, och det skulle betyda så mycket för mig att vinna! ♥


Jag har suttit hemma de senaste dagarna och snörvlat, hostat blod, slem och känt mig allmänt äcklig. Förövrigt har jag tittat på film & suttit vid datorn. Gud vad jag hatar att vara sjuk. Blir så rastlös, och enda botemedlet mot det är att lyssna på favorit spellistan på spotify, eller sysselsätta sig till tusen. Jag körde på det första alternativet idag, och nu är jag lugn som en filbunke. Nu var det länge sedan jag lade upp någon musik i bloggen, och det får det bli ändring på. Denna låten kan jag helt enkelt inte sluta lyssna på, den är så otroligt fin. Varsågoda och njut! 



Kan knappt vänta på att Breaking Dawn Pt. 2 ska komma på bio, och i November smäller det.

 

Dör på riktigt av denna trailern. It's gonna be epic. 


Nu hade jag tänkt ta ett varmt och avslappnande bad, och förhoppningsvis ska jag väl kunna dra mig till skolan imorgon, trots att jag fortfarande mår riktigt dåligt. Får. Inte. Vara. Mer. Sjuk. 

Kram. 


Vilken chock! / I ♥ Kan Dee Shop


Oj, vilken chock. När jag kom in på Kan Dee's blogg, så såg jag att hon lagt upp de 10 finalisterna i hennes senaste outfit kollage tävling. Gudars, vad jag väntat på den här dagen. Men när jag började bläddra igenom kollagen tappade jag hoppet, skulle ju inte ha en chans mot alla de andra som har så mycket detaljer och liknande. Så jag tänkte bestämt att "jag kom inte med detta året, okej." Men så fortsatte jag bläddra ner, och vad ser jag då?! Mitt kollage, detta närmare bestämt: 



kom med som en av de 10 finalisterna, ytterligare en gång! Som ni kanske vet (eller inte vet) lyckades jag även komma med bland de 10 finalisterna förra gången hon hade en sådan här tävling, och lyckades även med tack från alla underbara som kommenterade och röstade på min komma bland topp 3. Jag vann inte, men blev så sjukt glad av bara det! Detta året vill jag verkligen ta hem alltihopa. 2000 spänn på presentkort ligger i potten. Dock var det en chock att hon valde just detta kollaget enligt min mening, för detta är inte det jag är mest nöjd med, eller liksom, mest min stil. När jag gjorde detta ville jag göra någonting annorlunda, testa mig fram till någonting jag inte brukar. Och voilá, detta kom till. vilken tur att jag gjorde det. Just nu är jag helt euforisk! Ni skulle springa skrikandes härifrån om ni hade sett mitt "anfall" förut när jag såg att jag kom med igen. Hoppade och sprang omkring i lägenheten som en tokig. Puhhh. 
 


Nu behöver jag dock röster. Tvingar ingen, men säger att det skulle vara jättekul om ni ville rösta på mig / Nathalie Bergsander / Nr. 9 genom att kommentera det på denna länken: http://kandees.com/2012/august/jag-vet-att-ni-har-vantat-har-ar-de-10-finalisterna.html#comment.
Ni är guld värda allihopa! ♥


Inspo #1


Bilder jag snubblade över på tumblr idag, som jag tyckte var ovanligt fina.  


Spike bra



Denna dösnygga skapelse hade gärna fått flytta in i garderoben. Ytterligare en såndär sak som man suktar efter, men aldrig riktigt får tummen ur att köpa. Men nu har jag istället chansen att vinna en, då Mad Lady lottar ut en genom deras facebooksida.

Här kan du också vara med och tävla! 


Fuck it




Under sommarlovet har jag nästan inte varit sjuk alls, vilket verkligen hör till ovanligheterna. Blir väldigt lätt sjuk, extra mycket pågrund av diabetesen som ger mig dåligt immunförsvar. Om en smitta är i luften, då kan man i princip säga att jag redan är smittad, hur mycket jag än försöker hålla mig undan det. Och så är även fallet nu. Hann att gå två dagar i skolan, och här sitter jag nu - stenförkyld - och vet inte vart jag ska ta vägen. Fan. Fan. Fan. Jag sa att jag inte fick bli sjuk nu, och självklart går jag och drar på mig värsta äckliga förkylningen. Egentligen så hann jag bara gå en dag, och kände redan på kvällen i måndags att halsen gjorde ont. Gårdagen var smärtsam att genomlida när jag mår såhär, då vi blev indelade i grupper och skulle samarbeta med 1:orna & 3:orna i media och gestalta en låt på ett kreativt sätt under några timmar, och sedan spela upp inför resten av folket. Det blev blaj alltihopa, för att uttrycka mig rätt. Men aja, man kan väl inte alltid prestera och vara på topp. Nu ska jag sova bort resten av dagen här i min misär, önska mig lycka till. Ciaos. 


1st day of school

Första skoldagen år 2 avklarad. Och den var ju inte så lång ändå, om man säger så. Numera heter vår klass ES2a och har världens bästa schema. 4 skoldagar i veckan, ledig varje fredag = långhelg varje vecka. Gudomligt, säger jag. 
Nu får man tid till så mycket annat, man kan antingen sova, plugga, träna eller umgås med folk ur klassen som också har lyckan att få vara lediga på fredagar! 

 
1) Megaskrynligt schema. 2) Ansikte of today. Typ. 3) Dagens klädsel. 4) En liten WIP på en bild jag håller på att ritar. Ska föreställa Stefan Salvatore i The Vampire Diaries. Craving for blood. 

Just nu känns det såhär om morgondagen:



FASHION IS KING




Godsaker från Modekungen som gärna får hoppa in i min garderob. 


Suktar efter dessa ting


Jag skulle behöva en liten boost

Statistiken är i princip lika med noll, eller den har iallafall aldrig varit såhär dålig tidigare under mina bloggdagar. Jag vet inte vad jag ska skriva om, och jag har just nu noll inspiration. Det är så mycket jag vill hinna med, som jag skulle hunnit med under lovet, men som inte blivit av. Känner mig lite lost, och vill bara njuta av mina sista lediga dagar och hoppas att detta skolåret blir mindre stressigt och jobbigt än det förra. Men, nu till själva grejen med detta inlägget. Vad vill ni se mer av på bloggen? Är det ens några som fortfarande läser, eller borde denna bloggen vara ett avslutat kapitel? En liten kommentar skulle göra mig glad, bara så jag vet om någon fortfarande hänger här. Annars får jag nog överväga nedstängning. Eller byte av blogg. Jag vet inte.


Bild från förra året, lite innan jag skulle börja gymnasiet. Tror faktiskt jag hade de där kläderna på mig första dagen, om jag inte minns fel. Men ändå, fan vad jag förändrats känns det som.


Kan inte med ord beskriva hur bra denna dagen har varit


Har varit på Liseberg med David, Hampus & Frida all day long och bara haft det sådär allmänt bäst som man kan ha det ibland. Vi har åkt en massa karuseller och åkattraktioner - såklart, käkat gott, spelat och bara haft det så jävla kul. David vann mig ett rosa megalejon som jag velat ha svinlänge (vilket jag är apglad över) och han var även fast besluten att vinna högsta vinsten på "Milkshaken", men kom 5 poäng ifrån som bäst. Sån tur &  otur.. Men vi fick med oss 11 gosedjursgrodor ifrån det ståndet istället. 2 grodor gav vi dock bort till två små ledsna tjejer, det är alltid kul att kunna göra någon annan glad! Dessutom bestämde jag och David oss för att köra på Dumlehjulet en sista gång innan vi stack hem, och denna gången skulle vi dela på både kostnaden och priset. Jag tog en bricka helt på måfå, och vad tror ni händer? VI VINNER! Helt otippat, men det förgyllde verkligen dagen. Så nu har jag 1 kg dumle att smaska på i framtiden. Någon som vill smaka? 


På denna bilden ser jag dock helt puckad ut för hela jag var genomblöt efter en omgång Flumeride - där jag satt längst fram.. Man upplever ju ingenting om man inte är längst fram!  

Dagen har gått megafort, men samtidigt har vi hunnit med mycket & det var trots allt skönt att komma hem med sina värkande fötter och bara ta det lite lugnt i soffan. Väl hemma skulle jag kika på Instagram, och vad ser jag då? Jag har vunnit en tävling hos UNIF där jag kommer få hem ett par hellraisers (som ni kan se nedan), bland annat. Så galet lycklig, dagen kunde ju knappast bli bättre! 

Tävlingen gick ut på att man skulle få 'UNIF' att skratta, och tydligen lyckades jag med mitt bidrag. Jag har inte ritat på länge, men jag satte mig i några timmar och hade en klar bild av vad jag ville få fram och förmedla, och resultatet blev såhär: 



Jag tror ni fattar grejen. Vad tycks? 


Allt detta på en dag. Vad galet. Men underbart! Vi hörs imorgon, för nu ska jag nana med mitt rosa älsklingslejon. Godnatt! 


The week that passed by


Jag har ju helt totalt glömt att blogga för jag har haft massor att göra det senaste. 

♦ Jag och David har firat vår 2-årsdag och även om det inte blev som det var planerat (thaimat och sol blev pizza och regn) så var det en jättebra dag. Jag är så galet glad över att jag har min älskling! ♥

♦ Jag har fått ett macro objektiv (28-80mm) i sen födelsedagspresent av min kära papput, och det är jag mega glad över! På kamerafronten har jag dessutom lyckats få med mig två stycken gamla kameror hem från second hand, troligen ska de användas som dekoration och prydnad i första hand (om jag snart får fixat alla dessa hyllor jag vill ha på mitt rum). De kostade 35 spänn sammanlagt, och är av märkena Praktica Ltl & Konica c35. 




♦ Jag tog under gårdagen mitt första dopp för iår, och det kändes faktiskt som det sista med, för det var definitivt inte varmt!

♦ Imorgon drar jag till Liseberg med David, Hampus & Frida och jag är taggad till tusen! Det ska bli kanonväder med är det sagt, så jag hoppas att vädergudarna håller sitt humör i chack. 




Liseberg from a distance. 


Vi hörs kanske senare, eller mer efter morgondagen! Ciao. 


Leker modefotograf

Hittade en såndär meganice tävling där man genom en simulator ska ta ett foto och sedan redigera för chansen att vinna en grym kamera. Fan vad beroendeframkallade det är. Jag tog 5 foton, och det får bannemig vara nog. Om ni tycker mina bilder är bra kan ni ju alltid gå ni och rösta, det hade vart jätteschysst och framförallt roligt (jag älskar ju innerst inne att fota - även om det inte blir av så mycket nuförtiden). 

Här nedan ser ni mina fem bilder: 




Och här är även länkarna för att se respektive bild i större format & rösta: 1234 & 5.
De 50 bilder med flest röster går vidare till final, där en jury utser vinnaren. 


Nu ska jag dricka choklad & jordgubbsoboy. TACK OCH HEJ, LEVERPASTEJ!

Min profilbild
NATHALIE BERGSANDER HAS A BLOG? Yes, she does. En vanlig men ändå rätt så udda 17-åring från Trollhättan som älskar annorlunda kläder, filmer, böcker, sexiga vampyrer, engelska och platåskor som gör en överdrivet lång. Dessutom gillar jag att fota då jag går andra året på gymnasiet med inriktningen media. Jag har vad jag skulle kalla en ganska vild fantasi och jävligt många ideér samt en viss förkärlek för katter. Jag önskar jag bodde i ett hus med ett rum stort nog för mig och alla mina prylar, med en sittplats i mitt fönster där man kan sitta med en kopp te och en bra bok om kvällarna. Jag drömmer också om att vara rik så jag kan köpa alla fina kläder i världen, fast mest av allt önskar jag att min diabetes ska försvinna. Welcome to my sacred place!